Tabu
LIFE & LOVE Slider

Lily Allen și-a lansat propriul vibrator și încurajează femeile să vorbească despre plăcere

lily allen

Lily Allen s-a alăturat unei mărci germane de jucării sexuale pentru a-și lansa propria jucărie sexuală. Cântăreața și-a propus să distrugă stereotipurile despre sexualitatea feminină.

Artista britanică a anunțat într-o postare pe Instagram că a încheiat un parteneriat cu compania de tehnologie sexuală Womanizer pentru a lansa „Liberty” – un produs dedicat femeii, de culoare roz, care să-i ofere plăcere.

Lily Allen s-a gândit că e o idee bună să-și lanseze propriul vibrator… pentru că îi place foarte mult să se masturbeze.

„Jucăriile sexuale sunt încă văzute ca un subiect tabu, deoarece sunt, știți, legate de masturbare și plăcere feminină. Cred că plăcerea feminină în sine este un subiect tabu”, a spus Lily Allen într-un videoclip. „Singura modalitate de a face ca subiectele tabu să nu mai fie tabu este să vorbești despre ele în mod deschis și des și fără rușine sau vreun sentiment de vinovăție”, a adăugat ea.

În clipurile promoționale, Lily apare vorbind foarte deschis despre masturbare.

„Hey, Lily aici. Deci, am un mic secret. Mă masturbez. Dar de ce e așa de ciudat să o spui cu voce tare? Să te iubești pe tine însăți ar trebui să fie cel mai normal lucru din lume. Cu toții merităm orgasme fantastice, nu? Așa că haide să fim sinceri. Eliberează-te. Simte-te. Iubește-te. #MăMasturbez. Tu?”

Lily Allen

În cazul în care te întrebi, vibratorul lui Lily este rezistent la apă, vine echipat cu 6 grade de intensitate și costă 89 de euro.

Pe lângă lansarea propriei jucării sexuale, Allen a fost aleasă „ambasadoare” Womanizer și are de gând să lanseze o campanie controversată, #IMasturbate, care ar trebui să încurajeze femeile să-și îmbrățișeze sexualitatea.

„Sper că această colaborare îi va face pe oameni să simtă că pot vorbi mai liber despre masturbare și dacă cineva ca mine poate vorbi deschis despre asta fără rușine, atunci s-ar putea să fie înclinați să o încerce singuri – o lume cu totul nouă așteaptă”, a adăugat Allen.

ARTICOLE SIMILARE

Poate Botox-ul să îți controleze plăcerea sexuală? Se pare că da

realitatea

8 reguli de care să ții cont atunci când îți cumperi ochelari de soare

Andreea Damian

Celebritati nascute pe 25 iunie!

realitatea

Decizia pe care a luat-o Meghan Markle în privința nașterii

Andreea Damian

Retete de vara – Fettuccine cu spanac si urda

realitatea

Antidepresivele funcţionează în ciuda controverselor – STUDIU

Dora Constantinovici

Scrie un comentariu