Tabu
LIFE & LOVESlider

Lily Allen și-a lansat propriul vibrator și încurajează femeile să vorbească despre plăcere

Lily Allen s-a alăturat unei mărci germane de jucării sexuale pentru a-și lansa propria jucărie sexuală. Cântăreața și-a propus să distrugă stereotipurile despre sexualitatea feminină.

Artista britanică a anunțat într-o postare pe Instagram că a încheiat un parteneriat cu compania de tehnologie sexuală Womanizer pentru a lansa „Liberty” – un produs dedicat femeii, de culoare roz, care să-i ofere plăcere.

Lily Allen s-a gândit că e o idee bună să-și lanseze propriul vibrator… pentru că îi place foarte mult să se masturbeze.

„Jucăriile sexuale sunt încă văzute ca un subiect tabu, deoarece sunt, știți, legate de masturbare și plăcere feminină. Cred că plăcerea feminină în sine este un subiect tabu”, a spus Lily Allen într-un videoclip. „Singura modalitate de a face ca subiectele tabu să nu mai fie tabu este să vorbești despre ele în mod deschis și des și fără rușine sau vreun sentiment de vinovăție”, a adăugat ea.

În clipurile promoționale, Lily apare vorbind foarte deschis despre masturbare.

„Hey, Lily aici. Deci, am un mic secret. Mă masturbez. Dar de ce e așa de ciudat să o spui cu voce tare? Să te iubești pe tine însăți ar trebui să fie cel mai normal lucru din lume. Cu toții merităm orgasme fantastice, nu? Așa că haide să fim sinceri. Eliberează-te. Simte-te. Iubește-te. #MăMasturbez. Tu?”

Lily Allen

În cazul în care te întrebi, vibratorul lui Lily este rezistent la apă, vine echipat cu 6 grade de intensitate și costă 89 de euro.

Pe lângă lansarea propriei jucării sexuale, Allen a fost aleasă „ambasadoare” Womanizer și are de gând să lanseze o campanie controversată, #IMasturbate, care ar trebui să încurajeze femeile să-și îmbrățișeze sexualitatea.

„Sper că această colaborare îi va face pe oameni să simtă că pot vorbi mai liber despre masturbare și dacă cineva ca mine poate vorbi deschis despre asta fără rușine, atunci s-ar putea să fie înclinați să o încerce singuri – o lume cu totul nouă așteaptă”, a adăugat Allen.

ARTICOLE SIMILARE

Activitatea săptămânală care îmbunătățește sănătatea și starea de bine a organismului

Andreea Damian

EXCLUSIV Ilinca Vandici: “Când ai un copil mic în casă, îți umple el timpul”

Tabu Tabu

Un model transsexual a scris istorie la Miss Univers 2018

Andreea Damian

Inhalatorul pentru tratarea astmului, la fel de rău pentru mediu ca și consumul de carne

Andreea Damian

Amalia Năstase a avut o dorință specială de ziua ei. Și-a dorit o ambulanță!

Andreea Damian

Femeile zodiacului pe care toți bărbații le doresc

Andreea Damian

Scrie un comentariu