Tabu
Image default
BEAUTY

Lily Cole și Sophie Ellis-Bextor promovează Rimmel

Modelul Lily Cole și cântăreața Sophie Ellis-Bextor se alătura lui Kate Moss, devenind noile imagini Rimmel.

Cele 2 vedete vor figura în campanii pentru binecunoscutul brand și au fost alese pentru că reprezinta “ 2 viziuni ale frumuseții britanice moderne”.

Compania nu a renunțat la Moss – supermodelul va rămâne imaginea și purtătorul de cuvânt al brandului Rimmel, însă Lily și Sophie vor completa campania.

La 20 de ani, modelul Lily Cole este cu 14 ani mai tânără decât Moss și invidiată de multe fete, pentru că se pare că este cuplată cu actorul Jude Law.

Ellis-Bextor, 29 ani, deja lucrează pentru o nouă campanie Rimmel.

Cântăreața apare îmbrăcată într-o rochie mini galbenă și pantofi roșii, într-un autobuz Routemaster din Notting Hill, Londra.

Stephen Mormoris, vicepreședintele Rimmel a declarat despre cele două vedete nou alese că personalitățile și imaginile lor nu numai că reprezintă 2 figuri aspiraționale pentru noile generații, ci sunt vedetele perfecte pentru a reprezenta Rimmmel London.

Stephen a adăugat – nu numai că fetele se vor identifica cu cele 2 frumuseți, dar combinate cu imaginea lui Moss, campania Rimmel va prinde o mare amploare in această toamnă.

Cole, care mai este și imaginea Marks and Spencer, a mărturisit că este încântată de noul ei contract pntru că produsele Rimmel sunt tinere și că pentru ea Kate și Rimmel reprezintă stilul londonez.

Ellis-Bextor
a adăugat "Întotdeauna am avut o pasiune pentru make-up, și de aceea mă simt atașată de Rimmel pentru că a fost primul brand pe care l-am folosit. De asemenea mă simt onorată sa lucrez alături de o figură atât de importantă ca Moss."

ARTICOLE SIMILARE

CE NEDREPTATE! O fata superba a fost mutilata oribil!

realitatea

Cum ne păstrăm silueta, fără a face antrenamente obositoare?

realitatea

Astor îți dăruiește o înfățișare perfectă cu Mineral Match

realitatea

Pentru piele instabilă

realitatea

Scapa de senzatia de piele uscata!

realitatea

Noua coafură trendy, adoptată de vedete, pentru a-și ridica fața fără injecții

Andreea Damian

1 comentariu

Scrie un comentariu