Home > beauty > Lily Cole și Sophie Ellis-Bextor promovează Rimmel

Lily Cole și Sophie Ellis-Bextor promovează Rimmel

Modelul Lily Cole și cântăreața Sophie Ellis-Bextor se alătura lui Kate Moss, devenind noile imagini Rimmel.

Cele 2 vedete vor figura în campanii pentru binecunoscutul brand și au fost alese pentru că reprezinta “ 2 viziuni ale frumuseții britanice moderne”.

Compania nu a renunțat la Moss – supermodelul va rămâne imaginea și purtătorul de cuvânt al brandului Rimmel, însă Lily și Sophie vor completa campania.

La 20 de ani, modelul Lily Cole este cu 14 ani mai tânără decât Moss și invidiată de multe fete, pentru că se pare că este cuplată cu actorul Jude Law.

Ellis-Bextor, 29 ani, deja lucrează pentru o nouă campanie Rimmel.

Cântăreața apare îmbrăcată într-o rochie mini galbenă și pantofi roșii, într-un autobuz Routemaster din Notting Hill, Londra.

Stephen Mormoris, vicepreședintele Rimmel a declarat despre cele două vedete nou alese că personalitățile și imaginile lor nu numai că reprezintă 2 figuri aspiraționale pentru noile generații, ci sunt vedetele perfecte pentru a reprezenta Rimmmel London.

Stephen a adăugat – nu numai că fetele se vor identifica cu cele 2 frumuseți, dar combinate cu imaginea lui Moss, campania Rimmel va prinde o mare amploare in această toamnă.

Cole, care mai este și imaginea Marks and Spencer, a mărturisit că este încântată de noul ei contract pntru că produsele Rimmel sunt tinere și că pentru ea Kate și Rimmel reprezintă stilul londonez.

Ellis-Bextor
a adăugat "Întotdeauna am avut o pasiune pentru make-up, și de aceea mă simt atașată de Rimmel pentru că a fost primul brand pe care l-am folosit. De asemenea mă simt onorată sa lucrez alături de o figură atât de importantă ca Moss."

Articole asemanatoare
înfrumusețare
Trucuri esențiale de înfrumusețare care se aplică extrem de ușor
relații
Vedetele care au sau au avut relații cu bărbați mai tineri decât ele
nume
Ce nume bizare le-au pus vedetele copiilor. Cel ales de Alicia Silverstone te face să râzi
celebrități
Care sunt cele mai înalte celebrități de la Hollywood

1 Response

  1. Scott

    Daily News | Emily O’Brien | March 11, 2010 Georgia May Jagger and Coco Rocha’s campaigns for Rimmel may have only just begun to grace our seercns, but their no longer the new girls in town. The

Comenteaza acest articol

Lily Cole și Sophie Ellis-Bextor promovează Rimmel

by realitatea   1 min
1