Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Lily Collins, vedeta serialului „Emily in Paris”, s-a căsătorit. Primele imagini de la nuntă

Lily Collins s-a căsătorit cu logodnicul său Charlie McDowell în acest weekend într-o atmosferă demnă de cele mai mari basme. Vedeta serialului „Emily in Paris” a anunțat vestea pe rețelele de socializare pe 7 septembrie.

A fost odată, într-o pădure din Colorado, Lily Collins și Charlie McDowell care s-au unit pe viață. Purtând o rochie albă din dantelă cu mâneci lungi de Ralph Lauren, actrița din Emily din Paris a împărtășit pe Instagram câteva fotografii ale nunții sale care a avut loc într-un cadru foarte încântător. Într-o versiune complet din dantelă, rochia de mireasă este o excepție printre cele văzute peste tot în țesături mai fine.

Scufița albă

De ce să ai doar un voal când poți purta o pelerină de mireasă? Lily Collins și-a completat rochia cu gât înalt cu o pelerină cu glugă din dantelă, proiectată de duo-ul de designeri Rob Zangardi și Mariel Haenn, pe care o purta peste un coc mic. Referință – sau nu – la rolul ei din Albă ca Zăpada (remake-ul lui Tarsem Singh lansat în 2012), actrița de 32 de ani se bucură alături de logodnicul ei, scenaristul și regizorul american în vârstă de 38 de ani, de acest minunat basm.

Ceremonia a avut loc în aer liber, la izvoarele termale din Dunton, Colorado. Nunta a avut loc după doi ani de relație. Cei doi s-au logodit în urmă cu un an.

Nunta a fost una restrânsă, la eveniment au participat doar familia și prietenii apropiați cuplului. „Ceea ce a început ca un basm este realitatea mea pentru totdeauna. Nu voi putea să descriu niciodată cum trebuie cât de nepământesc a fost weekendul trecut, dar magic este un cuvânt destul de bun pentru a începe…”, a spus actrița.

ARTICOLE SIMILARE

Cum arată și cu ce se ocupă acum Nadine, după ce a renunțat la televiziune

Andreea Damian

Ce machiaj sa adopti in sezonul estival

realitatea

Karl Lagerfeld – designerul care a revoluționat moda, numit regele – a murit

realitatea

Care sunt tendințele în designul interior pentru sezonul toamnă-iarnă 2020-2021?

Ciocîrlan

Adevărul despre familia lui Pavel Bartoș

Tabu Tabu

Will Smith lansează o colecție de haine inspirată de serialul Fresh Prince of Bel-Air

Andreea Damian

Scrie un comentariu