Home > Agenda > stiri > Lindsay Lohan a fost condamnată la închisoare

Lindsay Lohan a fost condamnată la închisoare

Linday Lohan va petrece următoarele 90 de zile în spatele gratiilor pentru că nu s-a prezentat la întrunirile alcoolicilor anonimi. Prezența la aceste întâlniri îi fusese impusă în instanță, iar sentința pentru cele 90 de zile a fost dată la Los Angeles ieri, 6 iulie 2010. Lindsay trebuie să se prezinte la penitenciar pe 20 iulie.

Coordonatorul întrunirilor la care ar fi trebuit să participe Lohan, Cheryl Marshall, a depus mărturie în instanță și a declarat că actrița a lipsit de la nouă din întâlnirile impuse de lege. Mai mult, aceasta a spus că scuzele lui Lindsay erau nesfârșite și lipsite de respect: "Îmi spunea că a pierdut avionul, că trebuie să promoveze o linie vestimentară sau, cu o săptămână înainte de a pleca la Cannes, mi-a spus că a murit unchiul ei".

Pe Lohan a tulburat-o foarte tare această sentință și a declarat printre lacrimi: "Din câte știu eu, eram în conformitate cu programul. Nu voiam un tratament special. Trebuie să mă întrețin. Trebuie să muncesc și am făcut tot ca să echilibrez acest program cu joburile mele. Nu văd acest program ca pe o glumă. E viața mea. E cariera mea." Lohan va fi încarcerată la Century Regional Detention Facility în Lynwood, dar, cum este condamnată pentru o infracțiune nonviolentă, toată lumea se așteaptă ca actrița să nu ispășească mai mult de 25% din pedeapsa de 90 de zile.

Articole asemanatoare
Lindsay Lohan își construiește o insulă artificială în Dubai
Mituri despre varice desființate de chirurgul Rafael Halpern: când este mai bine să te operezi dacă vrei să rămâi însărcinată
Lindsay Lohan moare pana in iulie?
MR. PINK – biografia si averea iubitului Monicai Gabor

Comenteaza acest articol

Lindsay Lohan a fost condamnată la închisoare

by realitatea   1 min
0