Home > Slider > Lindsay Lohan își construiește o insulă artificială în Dubai

Lindsay Lohan își construiește o insulă artificială în Dubai

Lindsay Lohan a dat de gustul afacerilor. După ce și-a deschis, recent, propriul club pe o plajă din Mykonos, Grecia, actrița în vârstă de 32 de ani vrea să-și construiască și o insulă privată. Se va numi Lindsayland și va fi construită în largul coastei Dubaiului. Lindsayland va face parte din proiectul „The World”.

Lindsay Lohan a dezvăluit deja fanilor ei de pe Instagram o imagine cu prototipul insulei pe care intenționează s-o ridice la circa 4 kilometri de coasta Dubaiului. Proiectul ei îndrăzneț a fost primit cu entuziasm și cuprinde un hotel. Micul paradis pe care vedeta intenționează să-l construiască va fi destinat exclusiv turismului, potrivit Daily Mail.

Așa cum arată și descrierea fotografiei, nu este vorba doar despre un hotel, ci de o întreagă zonă de agrement și divertisment în Dubai. În poză puteți vedea o mulțime de bungalouri, o lagună, o plajă cu nisip alb și propriul port, unde vor acosta, binențeles, numai ambarcațiuni de lux.

Fără îndoială, este un proiect foarte ambițios, deoarece conceptul insulei sub formă de triunghi a fost preluat de la un afacerist din Dubai.

Lindsay Lohan a dezvăluit în luna iunie  planurile sale de a crea o insulă artificială pe care s-o numească „Lohan”. Dar eroina din „The Parent Trap” a fost prea ocupată să-şi promoveze clubul din Grecia.

 

 

 

Articole asemanatoare
Lindsay Lohan moare pana in iulie?
MR. PINK – biografia si averea iubitului Monicai Gabor
MONICA GABOR si visul american: unde e CHINEZUL?!?
Nu veti crede ca au aceeasi varsta! Cum imbatranesc vedetele

Comenteaza acest articol

Lindsay Lohan își construiește o insulă artificială în Dubai

by Andreea Damian   1 min
0