Home > Agenda > stiri > Lindsay Lohan, în pușcărie și pe copertele a două reviste – FOTO

Lindsay Lohan, în pușcărie și pe copertele a două reviste – FOTO

Lindsay Lohan este în închisoare de câteva ore bune. Actrița s-a prezentat în această dimineață (dimineață la americani) la penitenciarul din Lynwood, California pentru a își ispăși pedeapsa de trei luni primită pe 6 iulie. Închisoarea a fost închisă pentru o oră pentru a se evita haosul din jurul sosirii vedetei. Lindsay a fost întâmpinată cu entuziastm de celelalte deținute care îi strigau "Lindsay, te iubim!".

O deținută care a fost eliberată chiar în momentul în care Lindsay intra în închisoare a povestit că vedeta plângea și că era încătușată. Cu toate acestea ea a găsit forța de a le zâmbi celor care au salutat-o. Autoritățile au tratat-o pe Lohan la fel ca pe oricare altă infractoare. Adică au dezbracat-o și au căutat-o peste tot după care au îmbrăcat-o în celebra salopetă portocalie. Unul dintre reprezentanții închisorii a declarat că actrița va putea fi eliberată după doar 13 zile pentru că închisoarea este foarte aglomerată. Singura de care depinde eliberarea anticipată este chiar Lohan, care trebuie să se poarte frumos.

Oricât de încarcerată ar fi Lindsay ea tot rămâne una dintre cele mai mediatizate vedete contemporane. Ea apare chiar zilele astea pe copertele a două reviste importante, Double Exposure și Complex, iar imaginea ei este cu totul atlfel decât cea din prizonierat. Dată fiind situația ei actuală este sigur că cele două publicații se vor vinde extrem de bine.

Articole asemanatoare
Lindsay Lohan își construiește o insulă artificială în Dubai
Mituri despre varice desființate de chirurgul Rafael Halpern: când este mai bine să te operezi dacă vrei să rămâi însărcinată
Lindsay Lohan moare pana in iulie?
MR. PINK – biografia si averea iubitului Monicai Gabor

Comenteaza acest articol

Lindsay Lohan, în pușcărie și pe copertele a două reviste – FOTO

by realitatea   1 min
0