Home > Agenda > stiri > Lindsay Lohan s-a certat cu Avril Lavigne

Lindsay Lohan s-a certat cu Avril Lavigne

Lindsay Lohan nu vrea sub nicio formă să se facă o fată cuminte. De curând ea a fost protagonista unui incident care o implica pe la fel de celebra Avril Lavigne. Cele două vedete se aflau în același hotel, iar Avril nu s-a dovedit prea prietenoasă cu Lohan.

Potrivit unor martori, Lindsay ar fi încercat să socializeze cu Lavigne și grupul ei de prieteni, dar aceștia nu au părut deloc încântați de prezența ei. Mai mult, Avril ar fi taxat-o destul de dur pe Lindsay: "Stai departe de mine și de prietenii mei", i-a spus cântăreața. Incidentul a scos-o din minți pe Lohan care a cerut imediat conducerii hotelului să o evacueze pe Lavigne, dar, cum a fost refuzată, s-a văzut nevoită să plece chiar ea.

Avril Lavigne nu a făcut până acum niciun comentariu legat de acest incident, în schimb Lohan a declarat că totul este o minciună. Dar la cum o cunoaștem noi pe Lindsay, cu cel puțin un scandal săptămânal la activ, totul este posibil.

Articole asemanatoare
Lindsay Lohan își construiește o insulă artificială în Dubai
Mituri despre varice desființate de chirurgul Rafael Halpern: când este mai bine să te operezi dacă vrei să rămâi însărcinată
Lindsay Lohan moare pana in iulie?
MR. PINK – biografia si averea iubitului Monicai Gabor

Loading...

Comenteaza acest articol

Lindsay Lohan s-a certat cu Avril Lavigne

by realitatea   1 min
0