Home > Agenda > stiri > Lindsay Lohan, scandal cu poliția la ușă

Lindsay Lohan, scandal cu poliția la ușă

Lindsay Lohan s-a trezit din nou în mijlocul unui scandal. Actrița trece încă o dată printr-o perioadă destul de tulbure și încearcă să se trateze cum știe ea mai bine, cu ajutorul drogurilor și alcoolului.

Cel puțin așa bănuiește tatăl ei, Michael, care a organizat o acțiune de salvare. Împreună cu patru polițiști, el s-a prezentat la ușa fiicei lui care locuiește împreună cu sora ei, Ali. Aici au apărut problemele pentru că Lindsay nu a vrut să deschidă chiar dacă tatăl ei i-a explicat că tot ce vrea să facă este să o ducă la un centru de dezintoxicare.

Lui Lindsay nu i-a plăcut deloc treaba asta, așa că i-a spus lui Michael nu mai e tatăl ei și a scris pe Twitter că se teme pentru siguranța surorii ei și este nevoită să obțină un ordin de restricție împotriva tatălui ei. Panica a făcut-o chiar să se întrebe dacă nu cumva polițiștii care îl însoțeau pe tatăl ei erau niște infractori costumați în oameni ai legii.

Articole asemanatoare
Lindsay Lohan își construiește o insulă artificială în Dubai
Mituri despre varice desființate de chirurgul Rafael Halpern: când este mai bine să te operezi dacă vrei să rămâi însărcinată
Lindsay Lohan moare pana in iulie?
MR. PINK – biografia si averea iubitului Monicai Gabor

Comenteaza acest articol

Lindsay Lohan, scandal cu poliția la ușă

by realitatea   1 min
0