Home > Agenda > stiri > Lindsay Lohan, scandal cu poliția la ușă

Lindsay Lohan, scandal cu poliția la ușă

Lindsay Lohan s-a trezit din nou în mijlocul unui scandal. Actrița trece încă o dată printr-o perioadă destul de tulbure și încearcă să se trateze cum știe ea mai bine, cu ajutorul drogurilor și alcoolului.

Cel puțin așa bănuiește tatăl ei, Michael, care a organizat o acțiune de salvare. Împreună cu patru polițiști, el s-a prezentat la ușa fiicei lui care locuiește împreună cu sora ei, Ali. Aici au apărut problemele pentru că Lindsay nu a vrut să deschidă chiar dacă tatăl ei i-a explicat că tot ce vrea să facă este să o ducă la un centru de dezintoxicare.

Lui Lindsay nu i-a plăcut deloc treaba asta, așa că i-a spus lui Michael nu mai e tatăl ei și a scris pe Twitter că se teme pentru siguranța surorii ei și este nevoită să obțină un ordin de restricție împotriva tatălui ei. Panica a făcut-o chiar să se întrebe dacă nu cumva polițiștii care îl însoțeau pe tatăl ei erau niște infractori costumați în oameni ai legii.

Articole asemanatoare
Mituri despre varice desființate de chirurgul Rafael Halpern: când este mai bine să te operezi dacă vrei să rămâi însărcinată
Lindsay Lohan moare pana in iulie?
MR. PINK – biografia si averea iubitului Monicai Gabor
MONICA GABOR si visul american: unde e CHINEZUL?!?

Loading...

Comenteaza acest articol

Lindsay Lohan, scandal cu poliția la ușă

by realitatea   1 min
0