Home > Slider > Lisa Marie Presley face dezvăluiri despre Elvis și dependența ei de droguri

Lisa Marie Presley face dezvăluiri despre Elvis și dependența ei de droguri

lisa marie presley

Elvis şi Lisa Marie Presley se reunesc pe un duet gospel – „Where No One Stands Alone”. Cu această ocazie, unica fiică a celui supranumit Regele rock’n’roll-ului a acordat primul interviu televizat după patru ani. Lisa Marie Presley a vorbit despre celebrul ei tată și cum muzica lui a ajutat-o să treacă peste momentele dificile din viața sa.

Promovând acest proiect muzical inedit, Lisa Marie Presley a mărturisit: „Este o experienţă foarte puternică şi mişcătoare să cânt împreună cu tatăl meu. Versurile îmi vorbesc şi îmi ating sufletul. Sunt sigură că versurile au vorbit tatălui meu în acelaşi mod”. Cântăreața în vârstă de 50 de ani a adăugat că înregistrân acest cântec cu el (n.r. Elvis Presley) a ajutat-o să se reconecteze cu tatăl ei într-un moment de mare cumpănă din viața ei.

Divorțul de chitaristul și producătorul american Michael Dean Lockwood, de 57  de ani, dar și lupta pentru custodia copiilor – Finley Aaron Love Lockwood și Harper Vivienne Ann Lockwood, precum și consumul de droguri și alcool au fost motivele pentru care Lisa Marie a înregistrat cântecul „Where No One Stands Alone” în duet cu regretatul ei tată.

Lisa Marie Presley a vorbit și despre o perioada neagră din viața ei, lupta cu dependența de substanțe interzise. Fiica lui Elvis Presley recunoaşte că a fost nevoită să meargă de mai multe ori la dezintoxicare în timpul mariajului său… „Pentru că eram o epavă. Nu m-am putut opri să mă droghez în tot timpul cât am fost cu Michael”, a spus ea. Şi dacă la început recurgea la opioide, în ultimul an de căsnicie ajunsese să consume cocaină, fiind adesea la un pas de supradoză. În paralel, consuma şi alcool. „A fost grozanic! În ultimii doi ani de mariaj, am fost la o clinică de reabilitare din Mexic de 5 ori.”

„Sunt mândră. Terapistul mi-a spus << Ești un miracol. Nu știu cum de mai trăiești>> (…) nu sunt perfectă. Nici tatăl meu nu a fost perfect. Nimeni nu este perfect”, a mai spus vedeta.

Lisa Marie Presley a fost căsătorită de 4 ori –  cu Danny Keough (1988-1994), cu Michael Jackson (1994-1996), cu Nicolas Cage (2002-2004) și cu Michael Dean Lockwood (2006-2016).

 

Articole asemanatoare
Elvis Presley
A fost ales actorul care îl va juca pe Elvis Presley într-un film biografic
stelele muzicii
Cum ar fi arătat stelele muzicii dacă ar mai fi trăit și azi. GALERIE FOTO
Lisa Marie Presley a rămas falită. A „tocat” toată averea lui Elvis
Cum ar fi arătat Elvis Presley la 78 de ani!

Comenteaza acest articol

Lisa Marie Presley face dezvăluiri despre Elvis și dependența ei de droguri

by Andreea Damian   1 min
0