Tabu
Image default
lifestyle

Litera lanseaza colectia de business CEO Must Read

Editura Litera lanseaza colectia de carti de business CEO Must Read, care cuprinde titluri semnate de autori renumiti, precum Sheryl Sandberg, Patrick Lencioni, Warren Buffett si Gary Keller.

Oamenii de business de succes stiu ca o conditie obligatorie pentru a fi mereu in top este sa inveti in fiecare zi, citind cartile cele mai bune din domeniu. Colectia CEO Must Read aduce carti de leadership, management, cultura organizationala, investitii, strategie, lucrari excelente, ce ii vor inspira pe cititori sa isi schimbe modul in care vad lumea, afacerea proprie si oportunitatile intalnite. Colectia CEO Must Read reprezinta calea cea mai buna, mai rapida si mai usoara de a reusi in afaceri.

Lean In de Sheryl Sandberg se adreseaza femeilor confruntate adesea cu dilema: o cariera de succes sau o viata personala implinita? Autoarea, al doilea om din conducerea Facebook, aflata in ultimii ani in topul celor mai puternice femei de afaceri si al celor mai influente personalitati si mama a doi copii, ne arata ca este posibil sa impaci reusita profesionala cu implinirea personala, ca trebuie sa depasim stereotipurile de gen, iar femeile trebuie sa aiba mai multa incredere in sine si ambitie pentru a-si obtine locul pe care il merita.

Patrick Lencioni sustine in cartea sa, Avantajul, ca diferenta dintre companiile de succes si cele mediocre are prea putin de-a face cu ceea ce stiu acestea si cu cat de inteligente sunt si mai mult cu cat sunt companiile de sanatoase. Cartea face o explorare coerenta si cuprinzatoare a avantajului unic pe care il ofera sanatatea organizationala.

ARTICOLE SIMILARE

Nicu Constantin in loc de :(, :)

realitatea

Marea castigatoare este…

realitatea

Prinţul Harry are succes la femei celebre

realitatea

George Clooney, în contact cu spiritul porcului său

realitatea

Ghici cine s-ar putea să joace alături de Tom Hanks

realitatea

TOP 10 lucruri pe care si le doreste NICOLETA LUCIU la nunta!

Scrie un comentariu