Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Liviu Dragnea i-a dat papucii iubitei mai tinere.  Ce l-a scos din minți pe fostul lider PSD

Liviu Dragnea și Irina s-ar fi despărțit zilele trecute! Fostul lider PSD i-a dat papucii femeii alături de care își vedea viitorul.

Potrivit cancan.ro, Dragnea și-a făcut bagajele și a lăsat-o pe Irina în casa pe care ea a cumpărat-o, cât a fost el la închisoare, dar cu banii lui. Mai mult, i-ar fi dat block pe toate rețelele social media.

Se pare că motivul despărțirii ar fi gelozia. Irina ar fi păstrat legătura cu fostul iubit pe tot parcursul relației cu Liviu Dragnea. Acest lucru ar fi fost păstrat secret până zilele trecute. Și Codrin Ștefănescu ar fi implicat în acest scandal.

„Este unul dintre apropiații lui Dragnea, dar mulți îl suspectează că a făcut el niște manevre, a băgat niște fitile în tot scandalul ăsta mocnit”, a dezvăluit o sursă din apropierea celor doi.

Irina Tănase a negat despărțirea de Dragnea

„Păi, eu am o relație cu Liviu de atât de mulți ani încât fostul meu iubit cred că este și căsătorit și are și copii, așa că nu avea cum să mă prindă cu fostul iubit. Nu m-a prins Liviu cu niciun iubit și nici nu ne-am despărțit.”, a declarat blonda.

Vestea despărțirii dintre cei doi e un șoc pentru toată lumea, mai ales că Irina i-a fost alături lui Dragnea pe tot parcursul pedepsei săvârșite în penitenciar, dar și după ce acesta a fost eliberat din închisoare.

ARTICOLE SIMILARE

Celebritati nascute pe 10 iulie!

realitatea

Cum arată casa de 7 milioane $ a Rihannei, pe care hoții i-au spart-o a doua oară

Andreea Damian

Motivul pentru care Prințul William și Kate Middleton nu dețin, de fapt, custodia copiilor

Andreea Damian

Celine Dion a făcut anunțul pe care fanii l-au așteptat cu sufletul la gură: „Sunt îndrăgostită”

Andreea Damian

Necazurile se țin lanț de Lidia Vadim Tudor! Fiica „Tribunului”, de urgență la spital

Andreea Damian

Incredibil! Ce-a păţit Alina Puscaş la întoarcerea din vacanţa cu familia

Tabu Tabu

Scrie un comentariu