Tabu
PEOPLESlider

Liviu Dragnea i-a dat papucii iubitei mai tinere.  Ce l-a scos din minți pe fostul lider PSD

Liviu Dragnea și Irina s-ar fi despărțit zilele trecute! Fostul lider PSD i-a dat papucii femeii alături de care își vedea viitorul.

Potrivit cancan.ro, Dragnea și-a făcut bagajele și a lăsat-o pe Irina în casa pe care ea a cumpărat-o, cât a fost el la închisoare, dar cu banii lui. Mai mult, i-ar fi dat block pe toate rețelele social media.

Se pare că motivul despărțirii ar fi gelozia. Irina ar fi păstrat legătura cu fostul iubit pe tot parcursul relației cu Liviu Dragnea. Acest lucru ar fi fost păstrat secret până zilele trecute. Și Codrin Ștefănescu ar fi implicat în acest scandal.

„Este unul dintre apropiații lui Dragnea, dar mulți îl suspectează că a făcut el niște manevre, a băgat niște fitile în tot scandalul ăsta mocnit”, a dezvăluit o sursă din apropierea celor doi.

Irina Tănase a negat despărțirea de Dragnea

„Păi, eu am o relație cu Liviu de atât de mulți ani încât fostul meu iubit cred că este și căsătorit și are și copii, așa că nu avea cum să mă prindă cu fostul iubit. Nu m-a prins Liviu cu niciun iubit și nici nu ne-am despărțit.”, a declarat blonda.

Vestea despărțirii dintre cei doi e un șoc pentru toată lumea, mai ales că Irina i-a fost alături lui Dragnea pe tot parcursul pedepsei săvârșite în penitenciar, dar și după ce acesta a fost eliberat din închisoare.

ARTICOLE SIMILARE

CEO-ul Google susține reglementarea Inteligenței Artificiale pentru a limita „consecințele negative”

realitatea

10 deodorante naturale pe care le puteți face acasă

Andreea Damian

Cele mai bune stiluri de rochii pe care le vom iubi în 2021

Andreea Damian

Amenda pe care trebuie să o plătească George Buhnici după “scandalul vergeturilor”

Andreea Damian

Rochia cu decolteu Bardot | Cum să adopți tendința lansată de Kate Middleton

Andreea Damian

Kim Kardashian pregătește un documentar

Andreea Damian

Scrie un comentariu