Tabu
Image default
lifestyle

LIVIU VARCIU si aventura cu ANDREEA BALAN la 14 ani! Ce faceau in baia baietilor?

Liviu Vârciu ar fi avut o aventura, mai mult sau mai putin nevinovata, cu Andreea Balan! El cunoștea succesul la sfârșitul anilor 90, cam în perioada când la fel de în vogă era și trupa Andre, din care făcea parte Andreea Bălan.

În acea perioadă, se pare că drumurile lui Liviu Vârciu și Andreea Bălan nu s-au intersectat doar în culise, între concertele pe care le susțineau în întreaga țară. Mare cuceritor și sensibil la femeile frumoase, Liviu ar fi încercat să îi intre în grații jumătății blonde a trupei Andre. Ba chiar ar fi și sărutat-o. Însă totul a fost o joacă inocentă, deoarece, spune artistul, nu ar fi putut avea o relație cu ea pentru că o vedea ca pe o puștoaică.

”A fost o joacă, ea era o puștoaică de 14 ani. Am pupat-o la baie la baieti si atat. Si acum o vad ca pe o pustoaica. Nu am avut o relatie cu ea, a spus Liviu la Kanal D.

Liviu Vârciu s-a născut pe 17 martie 1981 în Constanța și este tatăl unei fetițe, Carmina Maria. Liviu a înființat în anul 1998 împreună cu Aurelian Ciocan trupa L.A. după care l-au cooptat în acest proiect muzical și pe Adrian Zainea. La un an de la înființare împreună cu casa de discuri Alpha Sound au lansat pe piața muzicală albumul “Femeia”, care a bătut toate recordurile în vânzări de până atunci de pe piața muzicală românească. Au urmat alte trei albume marca L.A. care au beneficiat de același succes răsunător în materie de vânzări.

Acum, Liviu Varciu este prezentatorul show-ului “Roata norocului” de la Kanal D.

Mai mult: Liviu Vârciu dă cărțile pe față despre presupusa relație cu Andreea Bălan: ”A fost o joacă. Am pupat-o la baie la băieți” – Vedete de la noi | Libertatea.ro

ARTICOLE SIMILARE

Delia a spus «DA» sub Poarta Sărutului. A devenit doamna MUNTEANU

Petrece Capitalist de 1 Mai

realitatea

Gotan Project începe turneul european la București

realitatea

Cum a ajuns Mariana Luiza Buica CEA MAI GRASA ROMANCA, cu 230 de kg!

ANDRA face si o fetita?

Top 10 barbati atragatori care s-au nascut femei!

realitatea

Scrie un comentariu