Tabu
PEOPLE

Liviu Vârciu, prima imagine cu fiul sau

liviu varciu

La începutul anului, înainte să se afle că partenera sa de viață, Anda Călin este din nou însărcinată, Liviu Vârciu povestea că își mai dorește un băiat, și că el și iubita lui muncesc la greu la acest lucru. La scurt timp s-a aflat că iubita lui e gravidă și vor avea un băiețel.

Bucuros nevoie mare, pentru că el mai are două fete, din două relații diferite, Liviu Vârciu a ascuns toate detaliile vieții sale particulare și nu a făcut public că a devenit tată a treia oară, având de dată aceasta un băiat, Nici Anda Călin, partenera sa nu a scris nimic pe facebook, însă a născut deja de peste o lună și toți sunt fericiți. Pînă în acest moment niciunul dintre cei doi părinți nu au publicat

liviu varciu si fiul lui
liviu varciu si fiul lui

nimic pe rețelele de socializare, nicio imagine cu băiețelul, nicio mânuță sau o fotografie cât de mică. Pînă zilele trecute când Liviu Varciu a postat pe conturile sale de socializare o imagine în care plimbă un cărucior și a scris lingă ea următorul text: “La plimbare cu al meu!”! Atât. Prima oară când oferă o imaginine sau un detaliu cât de mic despre noul născut din familia lor. Să sperăm că cei doi vor publica în curând și imagini cu toți patru, cu Anda, fiica lor și fiul de câteva săptămâni născut.

ARTICOLE SIMILARE

Cum se întreține și ce face Ilinca Vandici după ce i s-au oprit proiectele TV

Tabu Tabu

De ce s-a mutat Andreea Bănică cu familia din București

Tabu Tabu

Selly s-a mutat singur în București. Cum arată apartamentul

Tabu Tabu

Cum a fost sărbătorită în izolare de manechine celebre Donatella Versace de ziua ei

Tabu Tabu

Mara Wilson din „Matilda”, mărturisiri dureroase despre lupta cu depresia

Andreea Damian

Delia a avut parte de primul concert după izolare cu casa închisă

Tabu Tabu

Scrie un comentariu