Tabu
PEOPLE Slider

Liviu Vârciu și-a făcut schimbare de look în izolare

liviu_varciu

Zilele trecute v-am oferit imagini cu actorul, cântărețul și vedeta de televiziune Liviu Vârciu care în plină izolare i-a crescut barba și părul, devenind de nerecunoscut. Și cum este o modă să te tunzi și bărbierești mai nou în fața camerelor de luat vederi, în carantină iată că și vedeta noastră s-a conformat și și-a schimbat acasă look-ul.

liviu varciu in direct s-a tuns
liviu varciu in direct s-a tuns

Îndrăgitul prezentator de televiziune și actor se află acasă în izolare cu fiica și iubita lui, Anda Călin. Iar în ultima lună i-a crescut in izolare foarte mult părul și barba, pe care a decis să le dea jos în fața camerelor de luat vederi, cum au făcut mulți mai ales după ce am scris că este netuns. Așa că Liviu Vârciu a luat mașina de tuns și a băgat-o în păr și acum are un nou look, o nouă imagine. Mai ales că s-a și bărbierit.

liviu varciu
liviu varciu

Poate odată cu 15 mai prezentatorul se va întoarce și la proiectele lui și va începe filmările pentru emisiunile puse pe pauză. Deocamdată a făcut live pe rețetele de socializare de la aceste procedee și apoi le-a arătat fanilor săi pentru că și-a cumpărat instalație de lumini pentru curtea personală pe care a aranjat-o. Iar seara i-a dat drumul și a ieșit împreună cu fiica lui și iubita să admire luminițele.

ARTICOLE SIMILARE

Descopera Moldova prin fotografiile lui Sorin Onisor!

realitatea

Retete de vara – Inghetata tiramisu

realitatea

5 ani de închisoare pentru o actriță după ce a purtat o rochie „indecentă”

Andreea Damian

Azi e ziua mondială Emoji – adică a emoticoanelor pe care folosim zilnic

realitatea

Care dintre fiicele lui Pavel Bartoș îi va calca pe urme actorului

Tabu Tabu

Rezoluții pentru sănătate în 2020 dar pe care probabil nu le vei respecta

Andreea Damian

Scrie un comentariu