Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Liviu Vârciu și-a făcut schimbare de look în izolare

Zilele trecute v-am oferit imagini cu actorul, cântărețul și vedeta de televiziune Liviu Vârciu care în plină izolare i-a crescut barba și părul, devenind de nerecunoscut. Și cum este o modă să te tunzi și bărbierești mai nou în fața camerelor de luat vederi, în carantină iată că și vedeta noastră s-a conformat și și-a schimbat acasă look-ul.

liviu varciu in direct s-a tuns
liviu varciu in direct s-a tuns

Îndrăgitul prezentator de televiziune și actor se află acasă în izolare cu fiica și iubita lui, Anda Călin. Iar în ultima lună i-a crescut in izolare foarte mult părul și barba, pe care a decis să le dea jos în fața camerelor de luat vederi, cum au făcut mulți mai ales după ce am scris că este netuns. Așa că Liviu Vârciu a luat mașina de tuns și a băgat-o în păr și acum are un nou look, o nouă imagine. Mai ales că s-a și bărbierit.

liviu varciu
liviu varciu

Poate odată cu 15 mai prezentatorul se va întoarce și la proiectele lui și va începe filmările pentru emisiunile puse pe pauză. Deocamdată a făcut live pe rețetele de socializare de la aceste procedee și apoi le-a arătat fanilor săi pentru că și-a cumpărat instalație de lumini pentru curtea personală pe care a aranjat-o. Iar seara i-a dat drumul și a ieșit împreună cu fiica lui și iubita să admire luminițele.

ARTICOLE SIMILARE

Enrique Iglesias, primele fotografii cu cel de-al treilea copil. Care e sexul bebelușului?

Andreea Damian

Cadouri ideale pentru un barbat pasionat de masini

realitatea

Nu o să vă vină să credeți cum schimbă Corona Virus viața cuplului Liviu Varciu-Anda Călin

Tabu Tabu

Meghan Markle, însărcinată cu gemeni. Toate detaliile despre sarcina Ducesei

Andreea Damian

Forbes a publicat clasamentul celor mai bine plătite vedete din lume. Prezențe neașteptate în top 10

Andreea Damian

România, o țară de scrisori deschise

Dora Constantinovici

Scrie un comentariu