Tabu
Image default
PEOPLESlider

Liviu Vârciu și-a făcut schimbare de look în izolare

Zilele trecute v-am oferit imagini cu actorul, cântărețul și vedeta de televiziune Liviu Vârciu care în plină izolare i-a crescut barba și părul, devenind de nerecunoscut. Și cum este o modă să te tunzi și bărbierești mai nou în fața camerelor de luat vederi, în carantină iată că și vedeta noastră s-a conformat și și-a schimbat acasă look-ul.

liviu varciu in direct s-a tuns
liviu varciu in direct s-a tuns

Îndrăgitul prezentator de televiziune și actor se află acasă în izolare cu fiica și iubita lui, Anda Călin. Iar în ultima lună i-a crescut in izolare foarte mult părul și barba, pe care a decis să le dea jos în fața camerelor de luat vederi, cum au făcut mulți mai ales după ce am scris că este netuns. Așa că Liviu Vârciu a luat mașina de tuns și a băgat-o în păr și acum are un nou look, o nouă imagine. Mai ales că s-a și bărbierit.

liviu varciu
liviu varciu

Poate odată cu 15 mai prezentatorul se va întoarce și la proiectele lui și va începe filmările pentru emisiunile puse pe pauză. Deocamdată a făcut live pe rețetele de socializare de la aceste procedee și apoi le-a arătat fanilor săi pentru că și-a cumpărat instalație de lumini pentru curtea personală pe care a aranjat-o. Iar seara i-a dat drumul și a ieșit împreună cu fiica lui și iubita să admire luminițele.

ARTICOLE SIMILARE

Poliţistă promovată după ce a alăptat un bebeluș subnutrit pe holurile spitalului

Andreea Damian

Povestea de pe noptiera mea: Jose Samarago, Eseu despre orbire

realitatea

Povestea din biblioteca mea: Parinoush Sanie, Cel care ma asteapta

realitatea

Dana Rogoz și Radu Dragomir, din nou nominalizați pentru “Mo”

Tabu Tabu

Chanel | Marea întoarcere a coronițelor din flori

Andreea Damian

Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a

Andreea Damian

Scrie un comentariu