Tabu
Image default
lifestyle

Liza te invită la party!

Anul trecut, Editura Humanitas Fiction, colectia ,,Cocktail’’ si revista Tabu au lansat un proiect inedit: Si-au invitat cititoarele sa scrie un roman cu un personaj dat: Liza. Astfel, ca o premiera pe piata de carte româneasca, o editora prestigiousa s-a angajat sa publice un roman inainte ca acesta sa fie scris si sa i se cunoasca autorul.

Au mai ramas nescrise doar doua capitole ale cartii. Te invitam la o petrecere fashion-intelectuala intr-un spatiu inedit – Class Living, la o sueta Tabu, pentru a rememora cele mai simpatice momente din viata Lizei.

Te astepatm joi, 14 mai ora 19:00, la Class Living, Strada Fabrica de Glucoza 21, Pipera

ARTICOLE SIMILARE

Tatuaje secrete

realitatea

Amy Winehouse a divorțat, după o căsnicie de doi ani

realitatea

Nicoleta Luciu, cu pielea zbarcita pe abdomen!

Un inger Victoria’s Secret dezbracat de secrete…la propriu. FOTO

realitatea

ANOREXICĂ? O asistentă TV de la noi E NUMAI PIELE ŞI OS

“Sunetul tăcerii-, al lui Alvis Hermanis, deschide Festivalul Național de Teatru

realitatea

1 comentariu

ellamiki 13 May 2009 at 23:06

Usor , usor Liza se apropie cu pasi repezi de ziua in care fiecare din noi va strange la piept romanul despre viata ei, scris de noi , noi cele care va iubim din suflet pe voi cele de la Tabu care zi de zi ne faceti viata mai frumoasa, mai calda si mai colorata. Va multumim din inima pentru tot.
Imi pare tare rau ca eu nu am putut sa fiu cu voi dar un necaz din familie ma tine departe de lume pentru un timp , dar o parte a sufletului meu este cu voi , si astept sa pot citi si bineinteles sa simt mirosul proaspat de cerneala.
Cu drag pentru voi toate (ellamiki/iordanmihaela)

Răspunde

Scrie un comentariu