Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Lizzo s-a dezbrăcat din nou pe Instagram pentru a transmite un mesaj puternic

Lizzo își etalează de multă vreme cu mândrie formele voluptuoase pe rețelele de socializare. Dar artista este una dintre promotoarele mișcării pozitivității corpului, deci nu intenționează să se oprească aici.

Cântăreața a pozat din nou goală pe o rețea de socializare pentru a transmite un mesaj puternic. Lizzo să goală cu o ceașcă în mână, brațele ascunzându-i sânii. În timp ce unii s-au îngrozit de celulită de pe coapse și de vergeturi de pe abdomen, imaginea nu a fost una sexistă, cântăreața americană vrând de fapt să transmită cu totul altceva. „Bine ați venit în zodia Taurului. Pentru a o sărbători, vreau să vă ofer acest selfie nemodificat. În mod normal mi-aș fi editat abdomenul și mi-aș fi netezit pielea, dar am vrut să vă arăt cum arat natural”, a scris ea în descrierea fotografiei, ce a fost postată pe 21 aprilie.

Nu este prima dată când artista în vârstă de 32 de ani se expune pe rețelele de socializare natural, fără filtre. Pe contul ei de Instagram, imaginile ei sărbătorind formele sale se înmulțesc. De data aceasta, fotografia ei face parte dintr-un parteneriat cu marca de produse cosmetice Dove, și sub hashtagul #DoveSelfEsteemProject, „care ajută la inversarea efectelor negative ale rețelelor sociale și la schimbarea perspectivei asupra standarde de frumusețe ”. „Să fim realiști!”, Spune tânăra care este astăzi una dintre flagship-urile mișcării pozitive a corpului.

Lizzo este o artistă foarte talentată, recunoscută pentru faptul că promovează acceptarea de sine.

ARTICOLE SIMILARE

Kate Middleton i-a suflat titlul lui Meghan Markle

Andreea Damian

Depilarea cu ceară | Trei tehnici pentru a o face singură acasă

Andreea Damian

Vedete nascute pe 4 septembrie!

realitatea

Este nevoie de educatie sexuala in scoli?

realitatea

Delia, val de critici după ce a cerut bani de la Guvern. Cum le-a răspuns trolilor de pe Internet

Andreea Damian

Mesajul acid al Laviniei după ce s-a anunțat că divorțează de Bănică

Tabu Tabu

Scrie un comentariu