Tabu
Image default
FASHION Slider

Loewe Fashion Show | Avangardă și suprarealism în colecția primăvara 2022

În inima Parisului, în cadrul pavilionului ecvestru din La Garde Républicaine, Loewe și-a susținut spectacolul pentru primăvara-vara 2022. Sub plafonul iconic de boltă din fier și sticlă, marca a construit un spațiu cu linii minimaliste, cu o scară subterană în centrul din care ieșeau modelele.

Un spațiu din lemn de culoare deschisă care a făcut ca fiecare dintre ieșiri să iasă mai mult în evidență. Așa cum a devenit obișnuit în colecțiile lui Jonathan Anderson pentru Loewe, avangarda este firul comun al fiecăruia dintre desenele sale. O avangardă care de data aceasta s-a arătat sub formă de volume imposibile.

Rochii ultra-strâmte cu o piramidă diagonală sau o suprafață în formă de cub în talie sau spate, un vârf care trage țesătura de parcă rochia ar fi avut o viață proprie sau un fir invizibil ar fi mutat-o. Această dorință de a-și aduce propria viziune asupra modei și, de altfel, de a arăta o anumită virgulitate a croitoriei, o vedem și în deconstruirea unor articole de îmbrăcăminte precum impermeabilul, care este purtat cu susul în jos ca o rochie, sau pantalonii și denimul sacou, care se transformă în rochii și pelerine.

Contrarii

Aceasta este o colecție în care se întâlnesc contrarii. O vedem în combinația extremă de materiale, țesături fluide cu rame din PVC sau aspect metalic care încapsulează o parte a corpului feminin; Paiete de o strălucire rece cu căldura lânii, de asemenea, presărate cu aplicații de strasuri. Rochiile tricotate se transformă în rochii de seară perfecte datorită spatelui complet deschis.

Din parada nu au lipsit nici pantalonii, mulați, dar cu o zonă umflată la genunchi. Pantaloni care sunt combinați cu o pelerină ce seamănă cu petalele unei flori.

Aceste forme organice se leagă de acea parte suprarealistă a colecției și care se reflectă cu siguranță în pantofii colecției ale căror tocuri sunt formate din sticle de ojă, flori sau un ou rupt.

Strălucirea, volanele, resturile de țesătură care sunt aranjate creând diferite modele și redefinirea unor articole de îmbrăcăminte sunt cheia noii colecții Loewe pentru primăvara viitoare.

ARTICOLE SIMILARE

Trucuri eficiente pentru a combate foamea cauzată de anxietate și stres

Andreea Damian

Debenhams, Megaday!

realitatea

Cele mai bune rochii care au scris istoria modei în ultimul deceniu

Andreea Damian

Expunerea prenatală la aceste substanțe duce la probleme de citire

Andreea Damian

Iulia Albu a facut-o din nou praf pe Andreea Raicu: “Poarta rochia din piele de parca ar fi din muşama”

realitatea

Dependenta secolului XXI si ce putem face in privinta ei

realitatea

Scrie un comentariu