Tabu
Image default
LIFESTYLE What's hot

LORA a ajuns la Spitalul 9 din cauza iubitului

IUBIREA naste monstri! Marile pasiuni duc si la mari deceptii, adesea cu consecinte teribile. Nici LORA nu a fost scutita de o astfel de drama sentimentala, ajungand sa se interneze la Spitalul 9 dupa o depresie severa suferita din dragoste…

Cântăreaţa Lora a trecut prin clipe îngrozitoare din cauza iubirii. Dacă acum are o căsnicie fericită alături de soţul ei, Dan Badea, a fost o perioadă când dragostea pe care o avea de dăruit nu a fost aprecită. Vinovat de acest lucru se făcea un fost partener, care a făcut-o să sufere din iubire.

Exasperată de comportamentul bărbatului şi confuză, Lora a decis să se despartă de cel care îi era iubit, însă planul nu a decurs aşa cum s-ar fi aştepta ea. Serarea a fost atât de dureroasă, a culminat cu vorbe grele şi multe lacrimi amare, împingând-o pe Lora în braţele depresiei. Tânăra a ajuns atunci la Spitalul 9, la secţia Psihiatrie, pentru că nu mai ştia pe ce cale să o apuce.

“Nu am putut să-l iert pe el și nu cred că am să pot să-l iert vreodată! Eu nu aveam chef de jocuri, eu voiam doar să ne întâlnim, să ne despărțim frumos”, a mărturisit Lora în emisiunea “Refresh by Oana Turcu”.

“Am ajuns la Spitalul 9 şi a trebuit să aştepte până când s-a schimbat tura. Între timp au venit şi alţi pacienţi. “Vai. Mă uitam în ochii lor şi am spus că trebuie să plec să fumez o ţigară. Am ieşit afară, vedeam că scrie sus, pe firmă <>, tot. Şi în momentul ăla m-am simţit ca într-un film şi am început să plâng. În hohote. A venit o doamnă, de nicăieri, la mine şi mi-a spus. << Iubita mamei, nu plânge, că eţti o fată tânără. Sunt atâţia bărbaţi pe lumea asta. Eu am venit să-mi iau tratamentul, după ce fiul meu a fost călcat de maşină în faţa mea>>. În momentul acela m-am trezit”, a povestit cântăreaţa.

Mai mult: http://www.libertatea.ro/

ARTICOLE SIMILARE

DRAMA – a murit tatal MIHAELEI RADULESCU

Cove şi-a pupat mireasa toată nunta

Surpriza uriasa! Nicoleta Luciu nu mai poarta verigheta!

Dani Otil, atac la Andreea Marin: “Este o planta agatatoare”

Cum să ai un divorț chic

realitatea

SOC! Cum a pozat ADINA BUZATU pentru coperta TABU!

realitatea

Scrie un comentariu