Tabu
PEOPLE Slider

Lora, de nerecunoscut! Cât a cheltuit în Bali

lora lora petrescu

Chiar dacă se apropie Halloweenul cunoscuta solista Laura Petrescu nu a realizat nicio ședință foto în trend. Însă Lora a pus pe rețelele de socializare câteva imagini cu ea într-o nouă ședință foto mai specială, în costumații inedite. Și în plus, a ieșit cu câteva informații inedite despre călătoria ei în Bali.
Toată lumea știe că după moartea mamei sale solista a plecat în Bali în vacanță, acolo unde a fost prinsă de pandemie și a stat blocată câteva luni. Însă vedeta nu a stat degeaba și s-a ocupat de muzică, videoclipuri și afacerile ei. Ei bine, solista a făcut câteva dezvăluiri inedite despre câți bani s-au cheltuit cât au stat departe de casă, peste hotare.

Lora cu catel „Eu sunt omul care nu se ducea în vacanțe. Omul care muncea tot timpul. Și mă uităm la colege, mă uităm la Delia, care e tot timpul plecată, mă uităm la Liza, care punea poze de peste tot din jurul lumii și eu ziceam: “Ah, ce drăguț, Doamne!… Mai trag tare lunile astea sau anul ăsta – că așa mă păcăleam singură – și după aceea plec și eu într-o vacanță”, a povestit Lora la matinalii Liza și Fere.

LORA 1“Dar, pentru că Universul nu doarme, atunci când, în sfârșit, interpreta și-a făcut bagajul și a pornit spre ceea ce trebuia să fie o excursie de două săptămâni, a fost pusă la relaxare forțată, că o compensare a tuturor vacanțelor pe care nu le-a avut”, a spus ea. Gabi Fereșteanu i-a adresat Lorei întrebarea ce stătea pe buzele tuturor celor care au aflat povestea surprinzătoarei vacanțe a artistei: Câți bani a cheltuit acolo? „Cred că în jur de 50.000 de euro”, a venit răspunsul Lorei, care a adăugat, însă, că această călătorie a ajutat-o nu numai la realizarea noului clip muzical, dar și în dezvoltarea propriei afaceri cu produse cosmetice.

ARTICOLE SIMILARE

Halle Berry și-a făcut un imens tatuaj pe tot spatele

Andreea Damian

Cum sa iti faci un machiaj de zi cu zi la birou, in doar 15 minute

realitatea

Crud, dar adevarat – traficul de organe

realitatea

Primul scandal al Primei Doamne a SUA

Andreea Damian

Anda Adam surprinsă de mai multe ori de ziua ei! Ce a mai primit vedeta

Tabu Tabu

Trei sfaturi utile pentru garderoba de purtat la birou când e caniculă

realitatea

Scrie un comentariu