Tabu
Image default
PEOPLE

Lora este în continuare blocată în Bali. Unde stă acum vedeta

Din dorința de a avea o vacanță de vis și a mai uită de pierderea recentă a mamei ei, Lora Petrescu și iubitul ei, care îi este și impresar și manager, Ionuț Ghenu, au ajuns în Bali, Indonezia unde au fost blocați acolo din cauza pandemiei. Așa că acum se descurcă așa cum pot, se mută dintr-un loc în altul.
Însă îndrăgita solistă nu-și uită fanii și de fiecare dată când are timp face live-uri pe pagină ei de socializare unde răspunde la întrebările curioșilor. Și-au găsit câțiva prieteni cu care să împartă această izolare forțată, au schimbat câteva locuri în care locuiesc și acum se simt bine. Tabu îți arată o imagine din casă cu piscină unde locuiesc acum cei doi. Lora a povestit că a descoperit niște oameni minunați acolo în Bali, Indonezia și că este posibil să filmeze acolo un nou videoclip pentru nouă să piesă care așteaptă să fie lansată de ceva timp.

lora in bali
lora in bali

Solista și-a obișnuit fanii să le povestească despre ce mai face, ce plănuiește și speră că se vor deschide aeroporturile că să poată să se întoarcă înapoi în țară. „Nu aş vrea să mă invidiaţi pentru asta. Suntem blocaţi în Bali. Aveam bilet de întoarcere în ţară pentru 7 aprilie, însă totul a fost anulat. Zborurile au fost blocate. Vom rămâne aici până expiră viza. Evident că vom avea şi probleme financiare în această perioadă, dar ne vom drămui, deşi nu mai avem foarte mulţi bani. Am închiriat o căsuţă aici. Suntem atenţi, dezinfectăm toate produsele cumpărate. Trebuie să ne reorganizăm, probabil că se vor relua zborurile. Încă nu ştim, însă avem numărul ambasadei de aici şi dacă nu rezolvăm, trebuie să găsim români care sunt stabiliţi aici şi ne pot ajută. Nu mai avem nici foarte mulţi bani şi trebuie să ne gândim ce vom face”, a povestit Lora.

ARTICOLE SIMILARE

Oana Zăvoranu: “Vadim Tudor a încercat să mă violeze la Senat!”

Cum a trecut Diana Enache peste tentativa de viol de acum șase ani

Tabu Tabu

Macaulay Culkin a vorbit despre prietenia sa cu Michael Jackson

Andreea Damian

Paula Hriscu, prima oară pe o plajă din România, în 28 de ani

Tabu Tabu

Designerul Cristina Săvulescu e copia fidelă a mamei soțului sau, fosta crainica TV Delia Budeanu

Tabu Tabu

Alexandra Ungureanu – imaginea campaniei Romania fara acnee

realitatea

Scrie un comentariu