Home > Fără categorie > Lora, la inceput de cariera “Am cantat manele pentru dame de companie”

Lora, la inceput de cariera “Am cantat manele pentru dame de companie”

Blonda visa să cânte de când era mică, însă familia nu o susţinea, motiv pentru care a ajuns să fugă de acasă fără niciun ban sau bagaj. Artista avea numai 22 de ani când a luat viaţa în braţe departe de oraşul ei natal, Galaţi, acolo unde locuia cu mama şi fratele ei.

Şi pentru că visul ei era muzica, Lora a povestit unde a început să cânte prima oară şi unde a câştigat primii bani. Fără să îi fie deloc ruşine de ce a făcut, artista a recunoscut că a cântat coveruri într-un restaurant din Galaţi, acolo unde printre clienţi se aflau şi dame de companie. Surprinzător, cele mai mari bacşişuri le primea de la astfel de femei.

“La Galaţi am cântat într-un restaurant, a fost o experienţă interesantă, dar mi-au spus colegii că nu o să reuşesc nimic niciodată. Aveam tot felul de clienţi pentru că aveam de la manele, muzică populară până la muzică uşoară. Erau şi nişte cliente dubioase, erau fanii mei cei mai înfocaţi şi îmi cereau să cânt o melodie de-a Minodorei. Damele de companie îmi dădeau foarte mulţi bani, sfaturi, îmi spuneau să nu fac ce fac ele. Cel mai mare bacşiş îl primeam de la ele”, a declarat Lora la emisiunea Cancan TV.


Loading...

Comenteaza acest articol

Lora, la inceput de cariera “Am cantat manele pentru dame de companie”

by   1 min
0