Home > Lifestyle > LORA la o saptamana de la divort! “Sa fac un copil cu cel mai bun prieten?”

LORA la o saptamana de la divort! “Sa fac un copil cu cel mai bun prieten?”

LORA – casnicia ei este, deja, doar o amintire! Desi orice despartire este foarte dureroasa, Dan Badea a incercat mereu sa fie discret si sa isi pastreze prblemele din casnicia cu Lora departe de ochii lumii.

A incercat sa aplice aceasta strategie mai ales in ceea ce priveste cariera sa, si se pare ca a reusit. Astfel, Dan Badea sustine ca a reusit sa faca performanta pe scena, pentru ca a incercat sa se concentreze mai mult si sa nu se lase afectat de problemele personale. “Am a fost pregatit. Cand esti pe scena, iti lasi problemele personale acasa. M-am detasat total si am avut spectacole mult mai bune pentru ca m-am concentrat”, a declarat Dan Badea pentru un post TV, citat de www.cancan.ro.

Lora si Dan Badea au depus actele de divort, saptamana trecuta, iar cand au iesit de la notar cei doi au afisat un zambet larg in fata presei. Se pare ca sentimentele dintre Lora si Dan Badea inca mai exista, insa nu poate fi vorba despre o iubire pasionala, ci mai degraba despre una prieteneasca. Din acest motiv, cei doi nici nu s-au gandit sa faca un copil. “Fiecare dintre ei s-a gandit ca a gasit o persoana normala cu care sa-si intemeieze o familie. S-au iubit, dar a fost o altfel de iubire. A fost mai mult o iubire prieteneasca, de la inceput. Acum, spre sfarsit, sentimentele nu s-au risipit, ei inca se mai iubesc. Dar atractie nu a mai fost. Nici la copii nu s-au gandit nicio clipa… Cum sa faci un copil cu prietenul tau cel mai bun?”, a declarat o sursa din anturajul celor doi.

Articole asemanatoare
lora
Lora din nou surprinsă neplăcut în Bali
lora petrescu in vacanta la plaja
Lora și iubitul ei, blocați în Bali de două luni. Când vor putea reveni în țară
lora face sport
Lora este în continuare blocată în Bali. Unde stă acum vedeta
lora sexy in bali
Ce sexy s-a pozat Lora în vacanța din Bali

Comenteaza acest articol

LORA la o saptamana de la divort! “Sa fac un copil cu cel mai bun prieten?”

by   1 min
0