Tabu
PEOPLESlider

Lora se întoarce acasă în România într-o zi specială

Vești bune pentru Laura Petrescu simpatica Lora, care după cinci luni adică peste 120 de zile departe de casă, se întoarce în România într-o zi specială. Pentru că pe 21 iulie era ziua mamei sale, pe care a pierdut-o anul acesta, după o lungă suferință. Iar peste alte două zile, va fi chiar ziua interpretei, deci nimic întîntmplător.
Astfel că Lora și iubitul și managerul Ionuț Ghenu vor fi de ziua interpretei acasă, după atâtea luni petrecute în Bali, Thailanda, unde au fost blocați din cauza pandemiei de CoVid19. Pe 8 martie cei doi plecau spre insula indoneziană Bali pentru ceea ce se voia a fi o vacanță normală de două săptămâni, în care trebuiau să se relaxeze după moartea mamei solistei. Din cauza pandemiei de coronavirus și a restricțiilor de circulație au rămas blocați acolo. Așa că cei doi s-au bucurat când au aflat că agenția care s-a ocupat de sejurul lor a reușit să le faciliteze zborul de întoarcere. „Răbdarea ne-a fost răsplătită. Ne întoarcem în aceleași condiții de zbor. ]

lora concert
lora concert

Încă nu-mi vine să cred că mâine, după 5 luni, zburăm spre casă. Doamne, ce experiență!”, a declarat artista luni dimineața. În plus, ea s-a filmat din aeroport, cu masca pe față pe rețelele de socializare. Așa că se vor întoarce acasă și numai bine, căci pe 24 iulie ziua ei iar pe 23 august va avea un prim concert de la ora 20.00 la Centrul Cultural Mihai Eminescu din parcul Național București. Îi urăm și noi să se întoarcă cu bine acasă, fără probleme.

ARTICOLE SIMILARE

Top 5 mame vedete eroine din România

Tabu Tabu

Rihanna revine la tunsoarea de care îi era foarte dor

Andreea Damian

5 for beauty by ABAcademy Make-Up

realitatea

Mariah Carey suferă de tulburare bipolară: „Am trăit cu o teamă constantă”

Andreea Damian

CRBL se întoarce în România, după șase ani petrecuți în Spania

Andreea Damian

Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu. Artiști din 37 de țări la cea mai complexă ediție

Andreea Damian

Scrie un comentariu