Home > Agenda > stiri > Lora se opereaza la “Mecca bolnavilor de cancer”. Vezi ce diagnostic a primit cantareata

Lora se opereaza la “Mecca bolnavilor de cancer”. Vezi ce diagnostic a primit cantareata

Artista a făcut, ieri, un anunţ neaşteptat: peste două săptămâni urmează să fie supusă, în Turcia, la două intervenţii chirurgicale.

Medicii turci au confirmat diagnosticele din România – tumoarea benignă pe tiroidă, miom pe uter şi rana de pe col, însă, spre surprinderea artistei, au găsit şi alte afecţiuni – hipoglicemie, anemie, o piatră la rinichi şi un polip pe bilă.

Până la intervenţiile chirurgicale ce vor avea loc peste două săptămâni, Lora se va afla în România, unde s-a întors în această noapte.

“În noaptea asta venim acasă, în 2 săptamani maxim ma intorc pentru 2 operatii. Voi fi bine. Simt ca nimic nu e intamplator. M-au asteptat astazi la spital, romani internati acolo si care au aflat ca sunt si eu. Oameni care au invins cancerul. O fata, Patricia, mi-a spus ca toata noaptea mi-a ascultat cantecele si ca abia astepta sa ma cunoasca. Patricia a avut cancer si acum e bine. Ma bucur ca i-am cunoscut pe acesti oameni, ma bucur ca sunt bine si ca ce am eu e operabil si tratabil si mai ales, ca nu ma va tine departe de scena prea mult timp. Va multumesc pentru mesaje. Sunteti minunati. Promit sa nu ma mai stresez din nimic”, este mesajul artistei pentru fani.

Unul dintre motivele pentru care Lora a ales să meargă la spitalul din Istanbul este acela că recuperarea este mai scurtă, din cauza tehnologiei avansate de care dispune unitatea medicală.

De asemenea, spitalul Anadolu este considerat de mulţi “Mecca bolnavilor de cancer”, rata de vindecare a celor care suferă de această boală şi care i-au trecut pragul fiind foarte mare.

Articole asemanatoare
lora sexy in bali
Ce sexy s-a pozat Lora în vacanța din Bali
Ilinca Vandici, Lora si Ruby, dorite in cea mai tare prezentare de moda a verii
LORA la o saptamana de la divort! “Sa fac un copil cu cel mai bun prieten?”
LORA a ajuns la Spitalul 9 din cauza iubitului

Comenteaza acest articol

Lora se opereaza la “Mecca bolnavilor de cancer”. Vezi ce diagnostic a primit cantareata

by   1 min
0