Home > Vedete > Loredana, aniversare specială în familie

Loredana, aniversare specială în familie

loredana

Fermecătoarea solistă, care tocmai a împlinit 50 de ani de viață și a acceptat să se întoarcă din nou în televiziune ca jurat la un show de talente, a avut parte de încă o aniversare în familie. Loredana și-a sărbătorit fiica, pe Elena Boncea, care a împlinit frumoasa vârstă de 22 ani.

elena boncea si loredana

elena boncea si loredana

Cântăreața s-a bucurat ca un copil de ziua fiicei sale și a scris un mesaj emoționant pe rețelele de socializare pentru Elena care a împlinit 22 de ani. “La Mulți Ani Elena!!❤️☀️🎉🎂🙌💐🎀🍾🎁Happy Bday my [email protected] Puiul meu sunt 22 de ani astăzi de când m-ai făcut Mamă! Cine ar fi crezut că după atâția ani încă învăț cum să fiu mama! Ai venit pe pământ și în viața

loredana si elena

loredana si elena

mea ca o binecuvântare divină! Îți doresc să fii sănătoasă și fericită și să-ți trăiești visele! Cântecul E care e pe fundal l-am compus acum 22 de ani pentru Elena mea💓. Mami te iubește”, a scris Loredana. Cântecul despre care scrie solista se numește “E”, și probabil că vine de la numele Elenei și l-a scris în urmă cu 22 de ani, când s-a născut fiica ei.

Articole asemanatoare
loredana
Loredana, din ce în ce mai sexy pe internet
loredana groza
Loredana a împlinit 50 de ani! Cum a devenit vedetă
loredana de pe canapea
Află când se întoarce Loredana la muncă
loredana
Loredana Groza, ce gest special a făcut pentru părinții ei

Comenteaza acest articol

Loredana, aniversare specială în familie

by Tabu Tabu   1 min
0