Tabu
PEOPLE

Loredana este nostalgică după ce i s-au anulat concerte mari

loredana

În plină pandemie Loredana este melancolică și duce dorul evenimentelor pe care trebuia să le susțină zilele acestea la Sala Palatului. După ce i s-au anulat filmările la emisiuni, s-au oprit și concertele, iar zilele trecute trebuia să aibă loc o mare aniversare pentru îndrăgita interpretă.
Din păcate, spectacolul la care a muncit atâta timp nu a mai avut loc pe 11 aprilie, așa cum era programat. Loredana a publicat un mesaj pe rețelele de socializare în care își exprimă regretul că nu a mai avut loc show-ul dar este optimistă, că totul se va relua în toamnă și că va reveni în față fanilor ei.

loredana
loredana

“Astăzi (11 aprilie, n.r.) trebuia să aibă loc concertul Agurida XX! Și tot astăzi, trebuia să lansez un nou album. Până pe 19 noiembrie când ne vom revedea la Sala Palatului, va ofer prima piesă de pe acest album: Bun îi vinul ghiurghiuliu. De acum, în fiecare săptămâna voi poata cate o piesă nouă de pe acest album! Așa că stai pe faza:) și abonează-te la canalul meu de YouTube Loredana chiar acum. Bucură-te de cântec și da un share și celor dragi! Stai acasă! Stai inspirat!❤️~Loredana”, a scris pe pagina ei de socializare îndrăgita solistă care anul acesta va împlini pe 10 iunie frumoasa vârstă de 50 de ani.

ARTICOLE SIMILARE

Angelina Jolie e o mamă singură. Cum se descurcă de fapt fără Brad Pitt

Andreea Damian

Majda a sărbătorit 3 ani de relație la munte

Tabu Tabu

Unde s-a retras cu familia Jorge și de ce surpriză neplăcută au avut parte

Tabu Tabu

Diana Bart a devenit mamă pentru a doua oară! Ce nume va purta copilul

Tabu Tabu

Ce planuri are Virgil Ianțu după data de 15 mai

Tabu Tabu

Ce mai fac graviduțele Laura Cosoi și Dana Rogoz în plină pandemie

Tabu Tabu

Scrie un comentariu