Home > Vedete > Loredana este nostalgică după ce i s-au anulat concerte mari

Loredana este nostalgică după ce i s-au anulat concerte mari

loredana

În plină pandemie Loredana este melancolică și duce dorul evenimentelor pe care trebuia să le susțină zilele acestea la Sala Palatului. După ce i s-au anulat filmările la emisiuni, s-au oprit și concertele, iar zilele trecute trebuia să aibă loc o mare aniversare pentru îndrăgita interpretă.
Din păcate, spectacolul la care a muncit atâta timp nu a mai avut loc pe 11 aprilie, așa cum era programat. Loredana a publicat un mesaj pe rețelele de socializare în care își exprimă regretul că nu a mai avut loc show-ul dar este optimistă, că totul se va relua în toamnă și că va reveni în față fanilor ei.

loredana

loredana

“Astăzi (11 aprilie, n.r.) trebuia să aibă loc concertul Agurida XX! Și tot astăzi, trebuia să lansez un nou album. Până pe 19 noiembrie când ne vom revedea la Sala Palatului, va ofer prima piesă de pe acest album: Bun îi vinul ghiurghiuliu. De acum, în fiecare săptămâna voi poata cate o piesă nouă de pe acest album! Așa că stai pe faza:) și abonează-te la canalul meu de YouTube Loredana chiar acum. Bucură-te de cântec și da un share și celor dragi! Stai acasă! Stai inspirat!❤️~Loredana”, a scris pe pagina ei de socializare îndrăgita solistă care anul acesta va împlini pe 10 iunie frumoasa vârstă de 50 de ani.

Articole asemanatoare
vară
Noul normal după 1 iunie. Unde ne vom distra vara aceasta
loredana
Loredana Groza, ce gest special a făcut pentru părinții ei
spectacole
Spectacolele în aer liber ar putea fi reluate din 15 iunie. Iată în ce condiţii
loredana groza sexy
Loredana nu renunță la aparițiile sexy nici în izolare

Comenteaza acest articol

Loredana este nostalgică după ce i s-au anulat concerte mari

by Tabu Tabu   1 min
0