Tabu
Image default
PEOPLE

Loredana este nostalgică după ce i s-au anulat concerte mari

În plină pandemie Loredana este melancolică și duce dorul evenimentelor pe care trebuia să le susțină zilele acestea la Sala Palatului. După ce i s-au anulat filmările la emisiuni, s-au oprit și concertele, iar zilele trecute trebuia să aibă loc o mare aniversare pentru îndrăgita interpretă.
Din păcate, spectacolul la care a muncit atâta timp nu a mai avut loc pe 11 aprilie, așa cum era programat. Loredana a publicat un mesaj pe rețelele de socializare în care își exprimă regretul că nu a mai avut loc show-ul dar este optimistă, că totul se va relua în toamnă și că va reveni în față fanilor ei.

loredana
loredana

“Astăzi (11 aprilie, n.r.) trebuia să aibă loc concertul Agurida XX! Și tot astăzi, trebuia să lansez un nou album. Până pe 19 noiembrie când ne vom revedea la Sala Palatului, va ofer prima piesă de pe acest album: Bun îi vinul ghiurghiuliu. De acum, în fiecare săptămâna voi poata cate o piesă nouă de pe acest album! Așa că stai pe faza:) și abonează-te la canalul meu de YouTube Loredana chiar acum. Bucură-te de cântec și da un share și celor dragi! Stai acasă! Stai inspirat!❤️~Loredana”, a scris pe pagina ei de socializare îndrăgita solistă care anul acesta va împlini pe 10 iunie frumoasa vârstă de 50 de ani.

ARTICOLE SIMILARE

Brad Pitt și Jennifer Aniston, din nou împreună. Fotografia care i-a dat de gol

Andreea Damian

Drama Corneliei Catanga: „Nu respiram”

Andreea Damian

Cum a apărut mama Cleopatrei Stratan la nunta fiicei sale. Ținuta sa a stârnit multe comentarii

Andreea Damian

Ce apariție! Regina Letizia a Spaniei, superbă într-o rochie florală

Andreea Damian

Beyonce a arătat uimitor într-o rochie de 10.000 $ la ceremonia de reînnoire a jurămintelor

Andreea Damian

Oana Sârbu își sărbătorește de o săptămâna ziua și primește cadouri

Tabu Tabu

Scrie un comentariu