Tabu
Image default
PEOPLE

Loredana Groza, ce gest special a făcut pentru părinții ei

Una dintre cele mai îndrăgite vedete polivalente de la noi a avut parte de o carantină în familie, alături de părinții ei și de fiica sa Elena. Loredana a fost surprinsă alături de cele mai importante persoane din viața ei și a ținut să nu se deplaseze nicăieri pentru a nu-i pune în pericol pe mama și tatăl ei care sunt destul de în vârstă. Pentru Loredana ar fi trebuit să fie o primăvară pline de concerte și ar fi trebuit să aibă un spectacol aniversal cu trupa Agurida, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat și a trebuit să amâne evenimentul de la Sala Palatului pentru toamnă. Însă solista a avut parte de alte provocări chiar dacă a stat în carantină alături de fiica sa Elena și

loredana-groza si parintii
loredana-groza si parintii

de părinții ei, Vasile și Leonida Groza care sunt în vârstă și expuși boli. Așa că solista a preferat să nu iasă din casă și să stea alături de cei dragi. Și chiar dacă a stat în casă vedeta nu a renunțat la muzică, căci în ultimele două luni a lansat cel puțin două piese cu colegi din tânăra generație. Prima a fost în 12 martie când împreună cu Dani Ionescu de la trupa Dl Goe a lansat videoclipul piesei “Golan”.

loredana cu elena
loredana cu elena

Cea de-a două melodie cu tot cu videoclip a fost alături Christian Eberhard “Peste București” pe 4 mai. Solista este deschisă la colaborări și abia așteaptă să se revină la viața dinainte și concerte. Iar pe 10 iunie sperăm să-și aniverseze ziua de naștere in libertate, fără restricții alături de cei dragi.

ARTICOLE SIMILARE

Top 10 vedete din România care s-au mutat în casă nouă

Tabu Tabu

Daniel Craig vrea să-și lase copiii pe drumuri. Ce va face cu averea lui de 125 mil. $

Andreea Damian

Mila Kunis, dezvăluire neașteptată despre Macaulay Culkin

Andreea Damian

Uite cat de frumoasa era cealalta actrita VIOLETA ANDREI! Galerie FOTO

Mărturisirea neașteptată a Mădălinei Ghenea despre bărbați și căsătorie

Tabu Tabu

Fiica lui Bruce Lee, furioasă pentru modul în care e caricaturizat tatăl ei în filmul lui Tarantino

Andreea Damian

Scrie un comentariu