Home > Vedete > Loredana Groza, ce gest special a făcut pentru părinții ei

Loredana Groza, ce gest special a făcut pentru părinții ei

loredana

Una dintre cele mai îndrăgite vedete polivalente de la noi a avut parte de o carantină în familie, alături de părinții ei și de fiica sa Elena. Loredana a fost surprinsă alături de cele mai importante persoane din viața ei și a ținut să nu se deplaseze nicăieri pentru a nu-i pune în pericol pe mama și tatăl ei care sunt destul de în vârstă. Pentru Loredana ar fi trebuit să fie o primăvară pline de concerte și ar fi trebuit să aibă un spectacol aniversal cu trupa Agurida, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat și a trebuit să amâne evenimentul de la Sala Palatului pentru toamnă. Însă solista a avut parte de alte provocări chiar dacă a stat în carantină alături de fiica sa Elena și

loredana-groza si parintii

loredana-groza si parintii

de părinții ei, Vasile și Leonida Groza care sunt în vârstă și expuși boli. Așa că solista a preferat să nu iasă din casă și să stea alături de cei dragi. Și chiar dacă a stat în casă vedeta nu a renunțat la muzică, căci în ultimele două luni a lansat cel puțin două piese cu colegi din tânăra generație. Prima a fost în 12 martie când împreună cu Dani Ionescu de la trupa Dl Goe a lansat videoclipul piesei “Golan”.

loredana cu elena

loredana cu elena

Cea de-a două melodie cu tot cu videoclip a fost alături Christian Eberhard “Peste București” pe 4 mai. Solista este deschisă la colaborări și abia așteaptă să se revină la viața dinainte și concerte. Iar pe 10 iunie sperăm să-și aniverseze ziua de naștere in libertate, fără restricții alături de cei dragi.

Articole asemanatoare
loredana groza sexy
Loredana nu renunță la aparițiile sexy nici în izolare
loredana
Loredana este nostalgică după ce i s-au anulat concerte mari
Loredana
Loredana, o nouă apariție sexy în izolare
loredana
Fiica Loredanei, sexy și provocatoare ca mama sa FOTO

Comenteaza acest articol

Loredana Groza, ce gest special a făcut pentru părinții ei

by Tabu Tabu   1 min
0