Tabu
Image default
PEOPLESlider

Loredana Groza s-a dus la munte cu Nick Casciaro, câștigătorul X Factor 2021. În ce ipostaze s-au fotografiat

Loredana Groza a plecat într-o escapadă la munte, cu un grup de prieteni printre care s-a aflat și Nick Casciaro, câștigătorul sezonului 10 X Factor România.

Vedeta și-a luat elevul din show-ul de talente pentru a oferi publicului o surpriză muzicală perfectă pentru sfârșitul anului. Loredana, jurata X Factor, și-a dorit să înceapă anul 2022 cu un spectacol și a concertat într-un hotel de lux din Brașov, dar nu a plecat singură.

Frumoasa blondină a fost însoțită de câștigătorul X Factor Nick Casciaro. Cei doi au concertat împreună, având spectacole mai multe zile la rând. Atât Loredana, cât și Nick au postat de-a lungul acestor 3 zile mai multe fotografii și filmări împreună, de la concertul pe care l-au susținut în duet, dar și de pe pârtie, acolo unde pare că ei s-au distrat pe cinste.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de LOREDANA (@loredanagroza)

Pentru a se relaxa, diva a ales ca destinație Poiana Brașov. Au profitat la maximum și de zăpadă și au urcat cu telescaunul pe pârtie.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de LOREDANA (@loredanagroza)

Loredana Groza a spus că are planuri mari pentru începutul de an și vor urma multe surprize pentru fani: “În curând vom merge în Italia pentru a înregistra ceva. În ianuarie pregătim lucruri noi.”

Loredana se mândrește cu faptul că a câștigat X Factor sezonul 10 cu Nick Casciaro, concurentul care a devenit imediat preferatul publicului pentru vocea lui de excepție. Printre înterpretările cu care a făcut show total pe scena X Factor se numără: „The Time of My Life”, „Who Wants To Live Forever” și „Ciobănaş cu 300 de oi”. Piesa în limba română a ajuns rapid la inimile telespectatorilor.

ARTICOLE SIMILARE

Producătorii serialului Game of Thrones au mai făcut o gafă imensă

Andreea Damian

Actriță celebră, violată de tatăl vitreg până la 14 ani. Dezvăluiri cutremurătoare

Andreea Damian

Gwen Stefani spune că se află la finalul carierei sale muzicale

realitatea

Care este riscul de infectare cu coronavirus în mijloacele de transport în comun

Andreea Damian

Tatăl Ramonei Bădescu are Covid-19 la 89 de ani

Tabu Tabu

Kylie Jenner, cel mai bine plătită celebritate din 2020 și singura femeie din TOP 10. Câți bani a strâns mezina familiei Kardashian?

Andreea Damian

Scrie un comentariu