Home > Fără categorie > LOREDANA GROZA sugereaza ca SMILEY e indragostit de eleva lui!

LOREDANA GROZA sugereaza ca SMILEY e indragostit de eleva lui!

Audiţiile pe nevăzute de la „Vocea României” i-au făcut cunoştinţă lui Smiley cu o fată frumoasă-foc, dar şi talentată: Loredana Ciubotaru (22 de ani). Încă de la începutul lui octombrie, când a fost difuzată emisiunea cu pricina, atât colegii de la emisiunea difuzată de PRO TV, cât şi apropiaţii au bănuit că între solist şi fată s-au aprins scântei de dragoste. Deşi Smiley neagă, Loredana Groza, şi ea jurat la „Vocea României”, a mai pus  ceva paie pe foc, conform www.click.ro .

Încă de când a întors scaunul pentru ea, Smiley a rămas fără cuvinte când a văzut-o pe Loredana Ciubotaru. Iar când a trebuit să-i spună de ce o vrea la el în echipă, aproape că s-a bâlbâit: „Eu sincer acum am emoţii, pentru că-mi doresc foarte tare să fii în echipa mea! Şi îmi  bate inima mai tare. Sunt prea emoţionat. Cânţi senzaţional, arăţi senzaţional, vorbeşti foarte frumos. Eu te vreau!”.

Toţi cei prezenţi în sala, chiar şi prezentatorul Pavel Bartoş, prezent în Camera Verde, au remarcat cum îi străluceau lui Smiley ochii atunci când a zărit-o pe tânăra Loredana şi toţi au tras concluzia că Smiley s-a îndrăgostit. Judecând după reacţia pe care a avut-o, e foarte posibil.

Recent, au apărut în presă imagini paparazzi cu artistul care i-a făcut „elevei” sale o vizită nocturnă, la domiciliu. Abia atunci, solistul a luat atitudine şi, probabil pentru a nu naşte invidii ale altor concurenţi de la „Vocea României”, a negat idila cu Loredana: „Legătura mea cu toţi concurenţii este strict profesională. Dacă în viaţa mea ar exista o relaţie nu aş avea nici un motiv să nu o recunosc. Pentru moment, însă, nu e cazul! Întâlnirea mea cu Loredana face parte dintr-un şir de întâlniri pe care le-am avut cu toţi concurenţii mei de la «Vocea României», pentru a pregăti show-urile live… cu unii m-am văzut acasă la mine, cu alţii la studio şi cu alţii la ei acasă – în funcţie de timp şi disponibilitate. Atâta tot”.

Totuşi, în prima ediţie live a show-ului de la PRO TV, Loredana, de data aceasta Loredana Groza, a făcut o declaraţie care i-a pus pe gânduri pe toţi cei care bănuiesc idila dintre Smiley şi concurentă.

Dorind să spună cât de talentată este una dintre fetele de la ea din echipă, Lori a ţinut să precizeze că eleva ei nu are „norocul” altora de a fi cuplate cu vreun jurat.

„Despre unele se spune cu surle şi trâmbiţe că au iubiri ascunse sau… pe faţă”, a spus Loredana Groza, dorind să sublinieze că Ana Maria Alexie, concurenta de la ea din echipă, nu are nevoie de astfel de „pile” pentru a trece mai departe în concurs.

Şi a avut dreptate, atât eleva sa, cât şi „iubita” lui Smiley, au trecut mai departe şi vor putea fi urmărite din nou, în a doua gală live de la „Vocea României”, mâine, de la 20.30.

Cosoi s-a cuplat cu un afacerist

După o relaţie de cinci ani, Laura şi Smiley şi-au anunţat despărţirea în iunie. Totuşi, surse din preajma celor doi spun că ruptura s-a produs cu câteva luni bune înainte. După despărţirea de solist, Laura n-a suferit prea mult, căci s-a şi cuplat, cu Cosmin Curticăpean (36 de ani), un afacerist originar din Târgu Mureş.

Totuşi, nu neagă că mai are sentimente pentru Smiley. „Indiferent ce s-a întâmplat, prietenia noastră nu poate să dispară peste noapte. Nu pot să fiu indiferentă la ce i se întâmplă lui, cum nici el nu ar fi indiferent dacă mi s-ar întâmpla ceva. Avem o relaţie sinceră de prietenie”, a declarat Laura Cosoi la emisiunea „Poveştiri Adevărate”.


Comenteaza acest articol

LOREDANA GROZA sugereaza ca SMILEY e indragostit de eleva lui!

by   2 min
0