Tabu
PEOPLE

Loredana nu renunță la aparițiile sexy nici în izolare

Obișinuită cu aparițiile ei nonconformiste în emisiuni de televiziune, concerte sau interviuri Loredana nu renunță nici în izolare la costumele sexy sau decoltate. Așa că solista se mai joacă din când în când cu imaginația și îmbracă diferite toalete iar apoi se fotografiază și imaginile sunt postate pe rețelele de socialziare.
Încă de pe vremea când era tinerică și a jucat în filmele “A doua cădere a Constantinopolului” sau “Paradisul în direct”, în 1994, respectiv 1995, Loredanei îi plăcea să se dezgoleasca pentru a filma scene sexy. Timpul a trecut și de-a lungul anilor Loredana a mai pozat sexy, a mai avut diverse apariții în videoclipuri, seriale sau telenovele care au infierbintat imaginația publicului.

loredana in piele
loredana in piele

Din 2019, după ce a părăsit concursul de telente de voci, solistă pare să se reinventat săi să apară și mai sexy în atenția publicului. Cu decolteuri sexy și fuste scurte sau impbracata în piele, Loredana încinge imaginația multor bărbați care visează la fermectaoarea noastră vedetă. Care va împlini în câteva săptămâni frumoasă vârstă de 50 de ani. Timp în care a fost solistă, vedetă de televiziune, actrița de film și de telenovele, preentatoare de spectacole, evenimente sau de televiziune.

ARTICOLE SIMILARE

Fosta asistentă a lui Mariah Carey susține că managerul vedetei a agresat-o fizic și a numit-o “târfă”

realitatea

Andreea Marin a dezvăluit motivul pentru care nu face nuntă cu Adrian Brâncoveanu

Andreea Damian

Mihaela Rădulescu, mesaj emoționant pentru refugiații din Ucraina. Ce o leagă de Kiev

Andreea Damian

Ce vedete iubesc caini din rasa Bulldog Francez

realitatea

Ricky Martin, declarație controversată despre gemenii săi. Fanii sunt revoltați

Andreea Damian

Crina Abrudan, pictorial provocator la 44 de ani – FOTO

Andreea Damian

Scrie un comentariu