Home > Vedete > Loredana nu renunță la aparițiile sexy nici în izolare

Loredana nu renunță la aparițiile sexy nici în izolare

loredana groza sexy

Obișinuită cu aparițiile ei nonconformiste în emisiuni de televiziune, concerte sau interviuri Loredana nu renunță nici în izolare la costumele sexy sau decoltate. Așa că solista se mai joacă din când în când cu imaginația și îmbracă diferite toalete iar apoi se fotografiază și imaginile sunt postate pe rețelele de socialziare.
Încă de pe vremea când era tinerică și a jucat în filmele “A doua cădere a Constantinopolului” sau “Paradisul în direct”, în 1994, respectiv 1995, Loredanei îi plăcea să se dezgoleasca pentru a filma scene sexy. Timpul a trecut și de-a lungul anilor Loredana a mai pozat sexy, a mai avut diverse apariții în videoclipuri, seriale sau telenovele care au infierbintat imaginația publicului.

loredana in piele

loredana in piele

Din 2019, după ce a părăsit concursul de telente de voci, solistă pare să se reinventat săi să apară și mai sexy în atenția publicului. Cu decolteuri sexy și fuste scurte sau impbracata în piele, Loredana încinge imaginația multor bărbați care visează la fermectaoarea noastră vedetă. Care va împlini în câteva săptămâni frumoasă vârstă de 50 de ani. Timp în care a fost solistă, vedetă de televiziune, actrița de film și de telenovele, preentatoare de spectacole, evenimente sau de televiziune.

Articole asemanatoare
loredana groza
Loredana a împlinit 50 de ani! Cum a devenit vedetă
loredana de pe canapea
Află când se întoarce Loredana la muncă
loredana
Loredana Groza, ce gest special a făcut pentru părinții ei
loredana
Loredana este nostalgică după ce i s-au anulat concerte mari

Comenteaza acest articol

Loredana nu renunță la aparițiile sexy nici în izolare

by Tabu Tabu   1 min
0