Home > Vedete > Loredana sexy la aproape 50 de ani! Ce spune despre cei care-i critică?

Loredana sexy la aproape 50 de ani! Ce spune despre cei care-i critică?

loredana

Una dintre cele mai nonconformiste soliste de la noi dar și cele mai iubite are fani atât în țară cât și în străînătate. De aceea Loredana (49 de ani) oriunde ar pleca în lume și pe unde ar merge se întâlnește cu oameni care o plac, îi ascultă muzica și îi sunt fani. “Sunt recunoscută oriunde în lume. Am crezut că dacă merg în Asia, nu mă opreşte nimeni pe stradă, dar români sunt peste tot. Am fost şi în Dubai, dar mi-aş dori să am timp liber măcar o lună de vacanţă, să scriu o carte şi să termin un album.

loredana groza sexy

loredana groza sexy

Am filmări, spectacole şi repetiţîi”, a povestit vedeta pentru Tabu.ro. Solista pregătește un nou show pentru fanii ei la Sala Palatului și are repetiții, probări de costume, concerte și multe filmări. Am vrut să știm de unde are Loredana atâta energie. “Fericirea celor care îmi ascultă cântecele îmi dă energie. Asta mă hrăneşte mai mult decât partea materială. Câştigul spiritual şi faptul că îmi depăşesc aceste limite de rezistenţă fizică şi psihică mă fac mai tare şi mai puternică. Este o performanţă, iar eu vin din Oneşti, un oraş al performanţei (unde s-a născut şi Nadia Comăneci – n.r.)”, a mai spus vedeta.

loredana-groza

loredana-groza

Și cum în ultima vreme cei de pe rețelele de socializare o critică fie pentru că își retușează pozele sau că apare din ce în ce mai sexy și cu sănii la vedere, Loredana spune că nu-i pasă. “Sincer, nu mă interesează şi îmi sunt indiferenţi. Cei care te urmăresc şi scriu mesaje negative înseamnă că au ceva pentru tine, că le pasă şi ăsta e un compliment indirect. E poate mai mult decât un simplu mesaj de la ei. Cel care îţi transmite un mesaj negativ, doar pentru faptul că şi-a vărsat oful, cumva te place mai mult decât vrea să recunoscă.

loredana sexy

loredana sexy

Niciodată nu le răspund pe rețelele sociale celor care mă critică! Nu-mi place să creez discuţii de genul acesta. Vreau să fiu înconjurată doar de oameni frumoşi şi pozitivi. Viaţa e prea scurtă că să trăim în răutate, în ură şi în cuvinte jignitoare. Eu nu îi judec pe alţii, aşa că nu îmi place nici că alţii să mă judece la rândul lor. E adevărat, sunt într-o meserie în care sunt analizată de la vârful unghiei şi până la ultimul fir de păr. Să fii comentat e una, să fii judecat e alta”, a mai spus Loredana. De când nu mai face parte din niciun proiect, solistă este extrem de sexy, poartă haine mulate și cu sănii la vedere. Spune că așa se simte sexy și pesntru ea este o plăcere să ofere fanilor astfel de imagini. Vedetă merge la sala, unde din nou se pozează sexy și spune că vârstă este doar o cifra.

Articole asemanatoare
loredana groza
Loredana a împlinit 50 de ani! Cum a devenit vedetă
loredana de pe canapea
Află când se întoarce Loredana la muncă
loredana
Loredana Groza, ce gest special a făcut pentru părinții ei
loredana groza sexy
Loredana nu renunță la aparițiile sexy nici în izolare

Comenteaza acest articol

Loredana sexy la aproape 50 de ani! Ce spune despre cei care-i critică?

by Tabu Tabu   2 min
0