Home > Slider > Loredana, o nouă apariție sexy în izolare

Loredana, o nouă apariție sexy în izolare

Loredana

Îndrăgita actrița, cântăreața și vedetă de televiziune și-a obișnuit fanii de toate categoriile cu aparițiile ei sexy. Loredana Groza a început în ultima vreme să posteze pe rețelele de socializare imagini din ce în ce mai sexy, chiar dacă ea va imlini în câteva luni 50 de ani.
În ultima perioada fermecătoarea Loredana are din ce în ce mai multe apariții sexy pe rețelele de socialziare și imaginile cu ea primesc foarte multe aprecieri.

loredana

loredana

Pentru cea mai recenta imagine solista a primit peste 17.000 aprecieri si comentarii iar ea a postat si hastagul stayhome si staiacasa. Insa solista nu numai ca are aparitii sexy, insa uneori are parte si de aparitii foarte casual, cu ochelari si camasi inchise pina in gat. Astfel ca vedeta trece de la o extrema la alta si stie cum sa se imbrace ca sa atraga atentia asupra sa si ale proiectelor pe care le are.

loredana casual

loredana casual

Solista este si ea afacetata de aceasta pandemie caci si-a amanat concertul din primavara pentru la toamna cand va trece acest fenomen. Pentru solista s-au amanat si filmarile pentru emisiunea de televiziune unde era jurata alaturi de Stefan Banica si Dorian Popa. Insa din fericire, Loredana a continuat sa cante si sa lanseze piese si colaborari cu artisti tineri sau cu mare experienta.

Articole asemanatoare
loredana
Loredana Groza, ce gest special a făcut pentru părinții ei
loredana groza sexy
Loredana nu renunță la aparițiile sexy nici în izolare
loredana
Loredana este nostalgică după ce i s-au anulat concerte mari
loredana si partenerul ei
Aşa de sexy nu ai mai văzut-o pe Loredana niciodată! Imagini care îţi taie respiraţia

Comenteaza acest articol

Loredana, o nouă apariție sexy în izolare

by Tabu Tabu   1 min
0