Tabu
Image default
FASHION Slider

Louis Vuitton face un pas în afara modei și deschide primul restaurant

Casa de modă Louis Vuitton va deschide luna viitoare primul restaurant din istoria sa de peste 160 de ani. Urmând exemplul altor branduri faimoase, precum Tiffany & Co și Armani, aflăm că și Louis Vuitton intră pe această piaţă.

Michael Burke, preşedintele şi CEO-ul casei a confirmat informaţia şi a sugerat că alte restaurante şi chiar hoteluri ar putea fi pe lista mărcii franceze. Informaţia a apărut la scurt timp după ce Tiffany&Co, un brand deţinut de grupul LVMH care controlează şi Louis Vuitton, a anunţat că deschide prima cafenea din Europa în Harrods, Londra. Prima astfel de unitate a fost deschisă în 2017 la New York.

Restaurantul casei Louis Vuitton se va numi Le Cafe V şi se va afla la ultimul etaj al noului magazin Louis Vuitton din Osaka. Meniul stă sub semnătură chef-ului japonez Yosuke Suga. Acesta are două decenii de colaborări cu mari restaurante şi mai toate au primit stele Michelin.

Noul magazin Louis Vuitton din Osaka

O versiune Sugalabo V va fi inclusă şi în noua locaţie Louis Vuiton, lângă bar şi, deschisă spre o terasă pe acoperiş. Va fi o zonă open space, aerisită şi cu câteva zeci de locuri doar, exclusivistă. Designerul Tokujin Yoshioka s-a ocupat cu realizarea de plăci speciale de încărcare wireless pentru telefoane, integrate în fiecare masă. Designul conceput de el a servit ca punct de inspiraţie şi pentru veselă şi mobilă.

Deschiderea boutique-ului Louis Vuitton are loc pe 1 februarie, iar a restaurantului pe 15 februarie.

ARTICOLE SIMILARE

Recesiunea sexuală a generației Z pare mai degrabă o relansare decât o criză

Andreea Damian

Influența vremii asupra stării noastre de sănătate

Andreea Damian

Rochia din pânză a devenit piesa esențială în garderoba de vară a femeii

Andreea Damian

Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă! Imagini din noua locuință

Tabu Tabu

Bloguri de moda trăznite

realitatea

Ce stiu profesionistii in infrumusetare si noi nu? Cum au ajuns la acest statut?

realitatea

Scrie un comentariu