Tabu
Image default
FASHIONSlider

Louis Vuitton își joacă bine cartea cu Léa Seydoux pentru noua colecție Cruise

În noua sa colecție Cruise 2021, Louis Vuitton își joacă ultima carte alături de muza sa, actrița Léa Seydoux, binecunoscută pentru rolul din James Bond.

Colecția Cruise analizează florile Monogram LV și cele patru modele dintr-un pachet de cărți – inimă, treflă, caro și frunză. Ne regăsim cumva în lumea elegantă a lui Alice în Țara Minunilor.

Moda este un joc pentru marca Louis Vuitton și ne arată acest lucru în imaginile sale frumoase și colorate de prezentare ale colecției Cruise 2021. Nicolas Ghesquière, directorul de creație al colecțiilor pentru femei, ne prezintă Game On, o campanie care reprezintă libertatea creativă, jucându-se cu pânza monogramă iconică.

Moda este un joc.

Nicolas Ghesquière, directorul de creație Louis Vuitton

Actrița franceză Léa Seydoux, ambasadoare a mărcii, este vedeta acestei noi colecții fanteziste în care trifoiul înflorește, pică străpunge, diamantele sclipesc și inima este regină.

Gențile și adidașii sunt piesele cele mai bine vândute ale mărcii, astfel încât în ​​fiecare sezon sunt inventate noi modele și culori. În această nouă colecție, accesoriile și complementele sunt din nou protagoniști, de data aceasta ne confruntăm cu o reinterpretare a pânzei monogram pe un fundal alb sau negru, care contrastează cu culori izbitoare precum albastru și roșu. O inimă mică înlocuiește floarea emblematică a casei franceze. Opțiuni perfecte pentru a le oferi de Crăciun celor mai capricioși.

Articole din piele, articole de îmbrăcăminte gata de purtat, adidași și accesorii cu inimi alb-negru și maxi multicolor, apar pe cele mai iconice genți, precum Dauphine, Speedy, Neverfull și Keepall.

Léa Seydoux se transformă în Dame de Coeur în această colecție jucăușă. Asimetria, rochiile scurte și influențele futuriste ne fac, pe scurt, să jucăm cu cărțile pe masă.

ARTICOLE SIMILARE

Balenciaga Fashion Show | 44 de ținute, un singur model

Andreea Damian

Camila Cabello recunoaște: a furat din Palatul Kensington. Reacția delicioasă a ducilor de Cambridge

Andreea Damian

Stella Tennant, Karen Elson si Freja pentru Balenciaga

realitatea

Lili Sandu, pe ultima sută de metri cu sarcina, a luat o hotărâre importantă

Tabu Tabu

Retro style | Piese de top pentru un look din anii ’70

Andreea Damian

Parfumul interzis minorilor – Tom of Finland

realitatea

Scrie un comentariu