Home > Vedete > Loulou și Melisa au filmat în noul videoclip cu un Rolls Royce de colecție

Loulou și Melisa au filmat în noul videoclip cu un Rolls Royce de colecție

lulou si melisa

Iubita lui Luis Lazarus, Loulou și colega ei, Melisa, au lansat cea mai fierbinte piesă a verii, la care au filmat videoclip. Melodia “Toca Toca” trebuia lansată în mai, dar din cauza restricțiilor impuse de Covid-19, fetele nu au putut să filmeze videoclipul. Pentru acesta s-au folosit mulți figuranți, motiv pentru care a trebuit să se filmeze în zile diferite.

melisa si masina de lux

melisa si masina de lux

S-au folosit planuri virtuale dar ploaia din clip a fost reală. Scena a fost extrem de greu de filmat pentru că nu poate fi realizată decât odată. “Fetele au întâmpinat probleme cu dansul și mișcarea scenică pentru că podeaua era foarte alunecoasă iar unele au și căzut.

loulou

loulou

Desigur asta nu se vede în clip. Înainte și după scenă ploii s-a luat temperatura fiecăreia. S-a decis și filmarea unei scene cu un Rolls Royce de colecție care a aparținut unui Șeic arab”, ne-au povestit ele. Fetele nu au dorit să facă public costul clipului, el fiind suportat de casa de discuri, insa estimăm că ar fi costat cel puțin 10.000 euro. Deși lansată în mijlocul verii “Toca Toca” are șanse reale să devină mare hit. Nu o spunem noi, ci aceia care au văzut clipul, în număr de aproape un milion, în doar trei zile. Piesa este în spaniolă, cu influențe balcanice, în stilul consacrat al fetelor, care au mai scos împreuna “Hashi” și “Pati, Pati”! Ultima a reușit să depășească pragul de 10 milioane de vizuaizari pe YouTube!

Articole asemanatoare
margherita din clejani
Margherita a filmat videoclip de 15.000 de euro
lidia-buble
Lidia Buble, colaborare surpriză internațională pentru fanii ei
inna
Inna a filmat scene periculoase cu un șarpe pentru noul ei videoclip

Comenteaza acest articol

Loulou și Melisa au filmat în noul videoclip cu un Rolls Royce de colecție

by Tabu Tabu   1 min
0