Tabu
Image default
PEOPLE Video

Loulou și Melisa au filmat în noul videoclip cu un Rolls Royce de colecție

Iubita lui Luis Lazarus, Loulou și colega ei, Melisa, au lansat cea mai fierbinte piesă a verii, la care au filmat videoclip. Melodia “Toca Toca” trebuia lansată în mai, dar din cauza restricțiilor impuse de Covid-19, fetele nu au putut să filmeze videoclipul. Pentru acesta s-au folosit mulți figuranți, motiv pentru care a trebuit să se filmeze în zile diferite.

melisa si masina de lux
melisa si masina de lux

S-au folosit planuri virtuale dar ploaia din clip a fost reală. Scena a fost extrem de greu de filmat pentru că nu poate fi realizată decât odată. “Fetele au întâmpinat probleme cu dansul și mișcarea scenică pentru că podeaua era foarte alunecoasă iar unele au și căzut.

loulou
loulou

Desigur asta nu se vede în clip. Înainte și după scenă ploii s-a luat temperatura fiecăreia. S-a decis și filmarea unei scene cu un Rolls Royce de colecție care a aparținut unui Șeic arab”, ne-au povestit ele. Fetele nu au dorit să facă public costul clipului, el fiind suportat de casa de discuri, insa estimăm că ar fi costat cel puțin 10.000 euro. Deși lansată în mijlocul verii “Toca Toca” are șanse reale să devină mare hit. Nu o spunem noi, ci aceia care au văzut clipul, în număr de aproape un milion, în doar trei zile. Piesa este în spaniolă, cu influențe balcanice, în stilul consacrat al fetelor, care au mai scos împreuna “Hashi” și “Pati, Pati”! Ultima a reușit să depășească pragul de 10 milioane de vizuaizari pe YouTube!

ARTICOLE SIMILARE

Lana Del Rey îl critică pe Kanye West pentru sprijinul acordat lui Donald Trump într-o emisiune

realitatea

Mihaela Rădulescu e nostalgică! De ce îi e dor vedetei?

Tabu Tabu

Unde a plecat Jorge cu familia în vacanță peste hotare

Tabu Tabu

Bogdan Vlădău a devenit tată pentru prima oară

Tabu Tabu

RALUCA PASTRAMA ii face al doilea copil lui PEPE

Dana Săvuică și Carmen Negoiță, vacanță cu „reguli” în Grecia

Tabu Tabu

Scrie un comentariu