Tabu
PEOPLEVideo

Loulou și Melisa au filmat în noul videoclip cu un Rolls Royce de colecție

Iubita lui Luis Lazarus, Loulou și colega ei, Melisa, au lansat cea mai fierbinte piesă a verii, la care au filmat videoclip. Melodia “Toca Toca” trebuia lansată în mai, dar din cauza restricțiilor impuse de Covid-19, fetele nu au putut să filmeze videoclipul. Pentru acesta s-au folosit mulți figuranți, motiv pentru care a trebuit să se filmeze în zile diferite.

melisa si masina de lux
melisa si masina de lux

S-au folosit planuri virtuale dar ploaia din clip a fost reală. Scena a fost extrem de greu de filmat pentru că nu poate fi realizată decât odată. “Fetele au întâmpinat probleme cu dansul și mișcarea scenică pentru că podeaua era foarte alunecoasă iar unele au și căzut.

loulou
loulou

Desigur asta nu se vede în clip. Înainte și după scenă ploii s-a luat temperatura fiecăreia. S-a decis și filmarea unei scene cu un Rolls Royce de colecție care a aparținut unui Șeic arab”, ne-au povestit ele. Fetele nu au dorit să facă public costul clipului, el fiind suportat de casa de discuri, insa estimăm că ar fi costat cel puțin 10.000 euro. Deși lansată în mijlocul verii “Toca Toca” are șanse reale să devină mare hit. Nu o spunem noi, ci aceia care au văzut clipul, în număr de aproape un milion, în doar trei zile. Piesa este în spaniolă, cu influențe balcanice, în stilul consacrat al fetelor, care au mai scos împreuna “Hashi” și “Pati, Pati”! Ultima a reușit să depășească pragul de 10 milioane de vizuaizari pe YouTube!

ARTICOLE SIMILARE

Ce relație are Ioana Ginghină cu fiica sa și cum i-a spus că are iubit nou

Tabu Tabu

Johnny Depp, victorie uriașă în instanță! Actorul a câştigat procesul de defăimare împotriva fostei sale soţii Amber Heard

Andreea Damian

Pug-ul, un caine iubit de vedete

realitatea

Beyonce, însărcinată din nou? Fotografiile care o dau de gol

Andreea Damian

Mare aniversare în familia lui Marcel Pavel

Tabu Tabu

A început să se vadă burtica de gravidă a lui Theo Rose. Artista nu a renunțat la evenimente – FOTO

Andreea Damian

Scrie un comentariu