Home > beauty > Love at 1st try cu La Roche-Posay – Hydraphase Intense

Love at 1st try cu La Roche-Posay – Hydraphase Intense

Laboratoarele dermatologice La Roche-Posay au realizat un studiu pe 900 de dermoconsultante, din 15 tari din Europa, printre care si Romania, pe unul dintre produsele star ale brandului: Hydraphase Intense. In urma acestui studiu Hydrpahse Intense si-a dovedit inca o data eficacitatea si senzorialitatea exceptionale pentru pielea sensibila, devenind un produs emblematic pentru La Roche-Posay.

In ceea ce priveste dermoconsultantele din Romania, testele au aratat ca 99% dintre ele ar recomanda clientilor lor crema Hydraphase si ca 85% dintre ele ar schimba crema hidratanta pe care o folosesc cu Hydraphase. In plus, pentru 93% dintrele ele, pielea este hidratata pe tot parcursul zilei, iar pentru  90% dintre acestea pielea isi regaseste luminozitatea*.

Hydraphase Intense se adreseaza tenului deshidratat si tern, care are nevoie de o rehidratare in profunzime si actiune pro-luminozitate. Datorita asocierii inovatoare de ingrediente active Acid Hialuronic fragmentat (hidratare imediata de lunga durata) si apa termala La Roche-Posay calmanta, antiitiranta si antioxidanta, Hydraphase intense asigura o infuzie de apa in interiorul celulelor, pielea recapatandu-si volumul si luminozitatea. Pentru o ingrijire completa a tenului sensibil, descoperiti in farmacii trusele Hydraphase Love at 1st try, unde la achizitionarea unui produs Hydraphase, se ofera CADOU rutina de demachiere pentru pielea sensibila. Exclusiv in farmacii.

*test orb. 113 de dermoconsultante, Romania si Bulgaria

Articole asemanatoare
La Roche-Posay – Zilele Protectiei Solare
Devino si tu un Skinchecker!
Castiga 1 set de produse profesionale La Duchesse
Pielea uscată sub ochiul dermatologilor

Comenteaza acest articol

Love at 1st try cu La Roche-Posay – Hydraphase Intense

by   1 min
0