Home > Agenda > stiri > Love story 18

Love story 18

Povestea mea de dragoste incepe cam asa..

Intr-o seara sufocanta de august, cu cateva zile inainte de ziua mea primesc un mesaj pe messenger de la un baiat pe care nu il cunosteam. M-a intrebat ce fac a doua zi. I-am spus ca merg la cumparaturi si ca as vrea sa stiu cine e.

S-a prezentat, mi-a spus ca il cheama Mircea. Era respectuos si simpatic. L-am intrebat daca ne cunoastem si a spus ca nu, dar ar vrea sa stie mai multe despre mine. Sceptica, nu i-am spus prea multe, si am plecat sa dorm.
A doua zi m-a intrebat daca ies cu el la un suc dupa ce termin cumparaturile. I-am spus ok, ne vedem diseara.
Eram emotionata. 🙂 M-am intalnit cu Mircea la ora 7 in parc. A fost dragoste la prima vedere. Era inalt, brunet cu ochii albastrii si calzi. M-a strans in brate intr-un mod foarte familiar. Sincer pot spune ca am avut fluturasi. Am fost la un restaurant, am mancat si am baut un pahar de vin. Era atat de simpatic si respectuos, m-a cucerit imediat. Avea 19 ani, era la facultate si venise in orasul meu la bunici.

In acea seara m-a dus pana aproape de casa si ne-am luat ramas bun, dar am ramas cu gandul la el pana la urmatoarea intalnire, nici nu am putut dormi. A doua zi ne-am intalnit din nou, si am petrecut toata ziua impreuna. In timp ce stateam pe o banca si radeam, s-a oprit, s-a uitat in ochii mei si mi-a spus ca ii plac foarte mult si ca nu ar vrea sa treaca si ziua aceasta fara sa ma sarute, si mi-a furat un sarut. Apoi m-a luat de mana si am inceput sa ne plimbam.

Idila a durat cam doua luni, pana a plecat la facultate si am decis amandoi ca nu are rost ca continuam daca e distanta asa mare intre noi, Roman-Bucuresti, el venea la Roman doar in vacante.
Inca suntem prieteni si vorbim vrute si nevrute, si abia astept vacanta de iarna sa ne vedem iar!


Comenteaza acest articol

Love story 18

by realitatea   1 min
0