Home > Agenda > stiri > Love story 24

Love story 24

Povestea mea este foarte ciudata si comica in primul rand. Este povestea mea de dragoste.

Se intampla cum 3 ani si 2 luni. Era o noapte frumoasa de toamna, in care aerul era asa parfumat…. Se intampla in gara Brasov, el se despartea de cineva , eu soseam. Ca de obicei aveam o ditamai valiza pe care abia o putea ridica, asa ca necesitam ajutor pt a o trage  pe treptele ingrozitor de inalte ale trenului. Se gasea de fiecare data cate cineva sa ma ajute, insa acum nu prea avea cine, parca disparuse toata lumea de pe acel peron. Dupa nenumarate incercari nereusite si o sumedenie de vanatai, se iveste ca prin minune si ajutorul meu, care mai tarziu urma sa devina jumatatea mea.

Ne-am intalnit privirile pret de cateva secunde, apoi eu mi-am retras-o. In tot acest timp am incercat sa nu-l privesc, dar era atat de frumos! M-am trezit la realitate cand o imbratisare calda m-a cuprins. Era prietena care ajunsese intre timp. I-am multumit pentru ajutor si am plecat.

Mai tarziu am aflat ca inainte de a ma ajuta, imi urmarise toate incercarile zadarnice de a ridica valiza: imi testa perseverenta :)) s-a dovedit a fi destul de perseverenta pt el, asa ca intr-unul din buzunarele valizei mi-a strecurat numarul de telefon pe care l-am descoperit acasa, insa nu l-am sunat.

Peste vreo 3 saptamani intamplarea a facut sa-l intalnesc din nou, de data asta singur. Eu deasemenea. Eram la o masa intr-o cafenea asteptand o prietena si deodata il vad asezandu-se la masa alaturata.  Mi-am zis ca e doar o coincidenta. Poate a fost soarta, poate nu. Cert este ca prietena avea niste probleme si nu  a mai putut ajunge. Nu stiam daca el asteapta pe cineva, asa ca mi-am refuzat impulsul de a ma duce la el. Dar a venit el la mine. J

A urmat o seara frumoasa in care am povestit vrute si nevrute  de parca ne cunosteam de o viata….. si uite asa au urmat si alte si alte iesiri, toate frumoase, in  care ma simteam minunat alaturi de el.

Ulterior mi-a marturisit ca pentru el a fost dragoste la prima vedere, si cand m-a vazut intrand in cafenea ceva l-a impins spre mine.

Eu nu cred in dragoste la prima vedere, dar mi-a atras atentia in acea seara, apoi toate iesirile si atentiile lui m-au facut sa ma indragostesc de el.

In prezent locuim impreuna si traim o frumoasa poveste de dragoste.


Loading...

Comenteaza acest articol

Love story 24

by realitatea   1 min
0