Tabu
lifestyle

Love story 27

Povestea mea (de fapt a noastra) a inceput cu aproape un an in urma…Sambata seara ma aranjam,  ma machiam ca doar mergeam in discoteca.Fetele faceau misto de mine ca ma dichiseam prea mult dar eu……eu mergeam sa agat ceva ,asa doar ca sa ma distrez. In fine ,intr-un final ajungem pe ringul de dans ,dar spre dezamagirea mea era plin de baieti mult mai mici decat mine.

Continui sa dansez si caut cu privirea totusi un tip cu care sa pot dansa. La un moment dat a aparut intr-adevar un tip dragutz si dupa ce ne-am uitat unul altul am zambit si am inceput sa dansam pe ritmuri nebunesti de house.Am aflat cum il chema si la ce liceu era, iar apoi….am inceput sa ne sarutam.

Ne-am dus la unul din coltarele din disco si am inceput sa vorbim despre noi ,sa ne cunoastem mai bine si spre uimirea mea avea totul in comun,absolut totul(gusturi,muzica,facusem amandoi acelasi sport,faceam amandoi dansuri populare etc) .Spre uimirea mea ,inclusiv telefoanele ne erau la fel. In urmatoarele zile am iesit impreuna si incet dragostea a prins radacini tot mai adanci.Uneori ma gandeam ca dragoste la prima vedere nu exista, ma gandeam ca faptul ca fiecare are o jumatate era doar un mit….Iar viata m-a pus fata in fata cu realitatea.

Cred ca mi-am gasit jumatatea si k de asemenea a fost dragoste la prima vedere.A trecut de atunci destul de mult timp dar legatura sufleteasca dintre noi e tot mai puternica .O zi dak nu ne vedem e nebunie, nu avem liniste.A trecut atata timp dar nu neam certat deloc, ne potrivim in tot ce facem,gandim la fel sau ne completam unul pe altul. Nici o zi nu uit sa-i multumesc lui D-zeu de darul pe care ni l-a facut noua oamenilor si anume iubirea, si de asemenea ii multumesc ca mi-a fost dat sa o intalnesc.
Ce-as putea spune in incheiere decat ca-l iubesc mult,ca nu-mi inchipui viata fara el si asa cum zice si el : tu esti iubirea vietii mele , asa ii spun si eu : da tu esti iubirea vietii mele .

Daca iubirea ne face mai buni ,mai veseli ,mai optimisti doresc tuturor sa aiba parte dragoste adevarata caci iubirea e cel mai puternic medicament care vindeca siufletul si-l face sa vibreze.

ARTICOLE SIMILARE

Prima zi de școală în Canada

realitatea

Personalizează-ţi vara cu Starbucks!

realitatea

ANTONIA – Modelling. Muzică. Mamă/ DECLARATII in exclusivitate!

realitatea

HORIA BRENCIU – botez discret al fetitei sale! FOTO!

Jennifer Aniston a refuzat oferta Playboy

realitatea

Blur scot un nou album, dar nu se știe când

realitatea

Scrie un comentariu