Tabu
lifestyle

Love story 28: Povestea mea

Iubirea este singura pasiune care te rasplateste cu o moneda fabricata de ea insasi… jertfa."

Asa imi voi incepe povestea mea de dragoste… povestea care nu s-a sfarsit si care continua si astazi… si va continua pentru totdeauna… pana cand moartea ne va desparti… Stiu ca suna a fantasmagorie sau a text de adolescent indragostit care este prins in mare "valtoare a vietii"… dar nu e asa! Poate ca este adevarat ce se scrie in carti… si cred… cand aud ca exista sufletul pereche… ca exista oameni care sunt nascuti unul pentru celalalt… nu trebuie decat sa-l cauti … sa-i dai sansa sa-ti intalneasca privirea… caci fericirea adevarata e totdeauna o clipa… iar aceasta clipa poate fi exact acea privire! TRIST… sunt oameni pe acest pamant care intr-o viata nu reusesc sa intampine aceasta clipa… sau nu ii acorda atentia necesara!

Dragostea e "hoata"… te fura… te inseala… dar tot ea este aceea care reuseste sa te faca sa urci pe cele mai inalte piedestale sufletesti… este singura ce te poate salva din lumea asta cruda si plina de negura…

             "A fost odata… " nu voi incepe astfel, ci pur si simplu am sa va scriu ca si cum m-as confesa jurnalului meu…
Era vara… vesnicul anotimp al iubirii… eram trista..dezamagita si lipsita de orice urma de incredere… tocmai ma despartisem de baiatul pe care sincer il iubisem… baiatul care reusise sa ma faca sa fiu fericita doar pentru 3 zile… toata amintirea lui… imi macina existenta! o lunga depresie… multe lacrimi… neincredere in fortele proprii… si multa durere..cam astea au fost sentimentele dupa acea ruptura de el!

… incercam sa trec peste, sa uit, sa nu-i mai acord nici o secunda din timpul meu…
ce imi ramasese erau doar prietenii cu care imi petreceam tot timpul tocmai pentru a nu fi singura si a ma gandi la V…
        Si iata… ca intr-o zi de august… ca din senin… ca o raza de soare aparuta printr-un geam spart intr-o camera intunecata a aparut el… omul care avea sa-mi redea increderea in mine… omul care avea sa ma iubeasca neconditionat… omul care a reusi sa ma faca sa zambesc! … avem multe amintiri minunate… nu as vrea sa le povestesc pentru ca… nu as vrea sa intru prea mult in detalii… sunt amintiri triste, dar si fericite… care au reusit sa-mi marcheze sufletul… am luptat mult pentru a fi cu el… SUFLETUL MEU PERECHE…

un si "TE IUBESC"… "MA COMPLETEZI"… "AM NEVOIE DE TINE"… "NU POT TRAI FARA TINE"… "IARTA-MA DAR ..TE IUBESC"… "NU POT RENUNTA LA TINE.." acestea sunt putinele cuvinte care ar rezuma amintirile care ne-au unit! suntem una si aceiasi persoana… sincer am realizat ca ne simtim unul pe celalalt desi acum suntem la distanta… pentru 1 an! suntem impreuna de 1 an si 4 luni si ne iubim si mai mult! pe zi ce trece… dragostea noastra creste… se maturizeaza… sunt fericita… sunt implinita! sunt o norocoasa! toata suferinta s-a transformat intr-o mare de fericire… nu regret nici o clipa!
 
"Dragostea este un joc ciudat: sau amandoi castiga sau amandoi pierd!" Octavian Paler
 

ARTICOLE SIMILARE

Simon Cowell nu se însoară nici peste 20 de ani

realitatea

TOP 10 celebrități care au fost adoptate

realitatea

Mel Gibson primea cadouri sub formă de prostituate

realitatea

Jennifer Aniston, nunta exotica in Kenya / PROVOCARE pentru Angelina Jolie!

SCANDAL SEXUAL. Claudiu Bleont a incercat sa o violeze pe Nadine? “Urla ca vrea sa ma f***!

Radiografiile lui Marilyn Monroe s-au vândut cu 45.000 de dolari

realitatea

Scrie un comentariu