Home > Agenda > stiri > Love story 5

Love story 5

Ne-am cunoscut in urma cu 5 ani cu ajutorul internetului, pe vremurile stundentiei mele, aveam 21 de ani iar iubita mea era o liceeanca foarte talentata si cu mult bun simt, dand dovada de o gandire mult prea matura pentru frageda ei varsta de 16 ani.Am vorbit in prima seara,am facut schimb de numere de telefon dupa care n-am mai comunicat aproximativ 4 luni.

A urmat o perioada de aproximativ 2 luni in care am inceput sa comunicam prin mesaje iar intr-un final ne-am intalnit "in secret" intr-o ora tarzie din noapte,ne-am placut iar la doua zile dupa,am iesit in oras la o terasa,sa-i spunem "oficial,prima intalnire".. Ne-am placut,ne-am tinut de mana,am condus-o acasa si dupa o jumatate de ora de "genunchi moi" mi-am facut curaj sa o sarut..un sarut care parca a fost primul din viata mea..m-am indragostit instantaneu 🙂

In acea clipa am simtit ca iubesc pentru prima data cu adevarat! Nimic nu e mai frumos in viata decat sa ai alaturi fata pe care o iubesti si te rasplateste cu aceeasi moneda.O iubesc cum n-am iubit vreodata o alta fata si am sa fac tot ce-mi sta-n puteri sa o fac fericita!


Comenteaza acest articol

Love story 5

by realitatea   1 min
0