Home > Agenda > stiri > Love story 6

Love story 6

Nu stiu nici acum cand,cum,in ce fel a inceput "povestea noastra"…totul a venit de la sine,atras poate de singuratatile din sufletele noastre.uimitor e faptul ca pana acum am fost ca doi straini,de fapt simpli prieteni cu probleme diferite si identitati diametral opuse.pasii nostrii se intersectau accidental. Cateva minute petrecute in bratele lui si totul s-a schimbat.

Nu pot uita clipele de vraja, dulceata si parfumul sarutului lui,mangaierile lui…s-a schimbat atat de mult,sau poate nu…poate asa era dar n-am vrut sa vad…acum fericirea si nefericirea se impletesc in mine.am fost fericita pentru ca langa el am invatat ce inseamna dragostea adevarata si sunt nefericita pentru ca mi-a inselat increderea.am crezut in iubirea lui,dar mi-a spulberat toate iluziile si m-a facut sa-mi pierd si ultima farama de incredere in mine.

Aseara am visat ca l-am sarutat. era intuneric si-o liniste deplina.mi-a raspuns cu o usoara inversunare,apoi mi-a murmurat ceva la ureche.nu l-am auzit,caci clantanitul inimii mele imi tremura tot corpul.l-am sarutat din nou.aroma buzelor lui si-mbratisarea calda mi-au dezghetat credinta.ma rog sa nu fie doar un vis…
un diavol mic si ingamfat,
putin prostut si arogant;
broscoi urat si prapadit
ce-n inima el m-a ranit.
sau poate-o mata alba,oare?
se pune aceasta intrebare,
ce ghearele si-i le-nfigea
cu sete-n inimioara mea;
si mi-o frangea usor,usor
de imi venea sa ma omor.
eu as fi vrut sa fii mereu,
mereu,doar iepurasul meu:
dragut,finut si generos,
cu ochi "beliti"si rusinosi;
gurita dulce,inmiresmata
ce n-o puteam refuza niciodata.
si nu uita"vacuta"rea
c-acolo sus de undeva
un ingeras plangand si bland
te urmareste suspinand.
 

 


Comenteaza acest articol

Love story 6

by realitatea   1 min
0