Tabu
LIFESTYLE What's hot

LOVE STORY – cu cine se iubeste acum MALVINA

boguta malvinaMALVINA CSERVENSCHI (33 ani) are un nou iubit. Acesta este actoru; Dorian Boguta (42 ani)! Discret, departe de ochii presei, cei doi se bucură de clipele împreună, prea puţine dacă ţinem cont că fiecare dintr eei este implicat în proiecte ample.

Aşa că, Malvina şi Dorian au fost împreună şi în timpul filmărilor pentru “Love Building”, un proiect semnat Dragoş Bucur, Alexandru Papadopol, Dorian Boguţă şi considerat temerar la momentul anunţării lui. Însă, cei doi îndrăgostiţi s-au bucurat de clipe frumoase împreună şi de o toamnă aurie la Chişinău, Londra şi la New York, dovadă fiind numeroasele fotografii postate de Malvina pe contul său de Instagram.

Dorian Boguţă a încheiat în toamna lui 2011 filmările pentru un “big budget” de epocă, în Italia, alături de Murray Abraham (câștigător al premiului Oscar). Din filmografia lui face parte “Portretul luptătorului la tinereţe” (R: Constatin Popescu), prezentat cu succesde critică şi de public la Festivalul de la Berlin, “Francesca” (R: Boby Păunescu, Festivalul de film de la Veneţia), în care are rol principal alături de Monica Bârlădeanu, “Caravana Cinematografică” (R: Titus Muntean, Festivalul de la Pusan, 2010). Doru a colaborat cu Radu Muntean la “Hârtia va fi albastră”, cu Cristi Puiu la “Moartea Domnului Lăzărescu”, cu Anca Damian pentru “Întâlniri încrucişate” etc. În televiziune, a jucat în serialul “Efect 30”, având-o ca parteneră pe Andreea Raicu, şi în “Lombarzilor 8”. Între 2001-2002 a fost asistent universitar la UNATC, la clasa lui Florin Zamfirescu.

Pe Malvina, România a cunoscut-o mai întâi în postura fetei frumoase și charismatice de pe micul ecran, iar după ce a renunțat la cariera în televiziune pentru a se dedica unui business cu bijuterii pare să fi devenit chiar mai populară decât atunci când prezenta știrile TVR.

Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/dorian-boguta-malvina-cservenschi-iubire-relatie-468215.html#ixzz2iEjF2fHP

ARTICOLE SIMILARE

Când cartea bate viaţa – interviu cu Doina Ruşti

MIRCEA BADEA – gest incredibil la moartea lui SZOBI CSEH

TESTAMENTUL doctorului Mencinicopschi

Legenda lui “Oanta”: Ioan Luchian Mihalea, fondatorul grupului Song / O moarte stranie si un omagiu dupa 20 de ani

realitatea

Kim Kardashian și-a riscat viața să slăbească. Dietele mortale de la Hollywood

Andreea Damian

Melania Trump, singură prin Africa. Care e, de fapt, natura relației cu soțul ei

Andreea Damian

Scrie un comentariu