Tabu
LIFESTYLE What's hot

LOVITURA grea pentru familia HUIDU: faliment!

lovitura huidulovitura huiduFamilia lui Şerban Huidu trece prin momente grele, tatăl lui pierzând 100.000 de euro din cauza celei de-a doua soţii, care l-a convins să investească ultimii bani într-o afacere cu vile, care s-a dovedit a fi o escrocherie, scrie Gandul..

În urma escrocheriei a pierdut şi o maşină şi un teren. Nici băncile la care s-au împrumutat nu sunt prea înţelegătoare, soţii Huidu urmând să rămână fără casă.

Între timp, Mirela Bianca, soţia lui Florin Huidu, a cerut divorţul, ceea ce înseamnă că şi datoriile lor se vor împărţi.

“Mirela a fost foarte suparată pe mine pentru că a facut nişte greşeli faţă de nişte nenorociţi cu nişte vile, a pierdut foarte mulţi bani şi m-a păcălit unul cu 100.000 de euro. Am garantat pentru nenorocitul care a împrumutat de la un prieten de-al meu 50.000 de euro. Mi-a cerut şi mie 50.000 de euro şi mi-a garantat cu un teren pe care l-a trecut pe numele fiului meu cel mare (Alex – n.r.). I-am spus că n-am nevoie de teren, dar a zis că o să-l vândă şi vom împărţi banii. Când l-am întrebat pe respectivul când îmi înapoiază banii, mi-a spus «Care bani?! Nu i-am dat terenul lui fii-tu?». Şi am ramas cu 100.000 de euro pagubă, dintre care 50.000 împrumutaţi, iar pentru ăia am platit 45.000 de euro dobandă şi am mai pierdut un Audi şi terenul ăla”, a declarat Huidu, în Ring.

ARTICOLE SIMILARE

ANTONIA investeşte mii de euro să SLĂBEASCĂ

Cele mai sexy rochii de pe covorul rosu / Galerie FOTO

realitatea

Femeia care seamănă leit cu Jennifer Lopez face senzație pe Internet

Andreea Damian

Oana Roman vorbeste despre greutatea ei: “Totul este psihic, vine de la cap”

35 de sfaturi care îți pot simplifica viața

Andreea Damian

S-a deschis cea mai modernă maternitate privată din România

realitatea

Scrie un comentariu