Tabu
Image default
LIFESTYLE What's hot

LOVITURA grea pentru familia HUIDU: faliment!

lovitura huidulovitura huiduFamilia lui Şerban Huidu trece prin momente grele, tatăl lui pierzând 100.000 de euro din cauza celei de-a doua soţii, care l-a convins să investească ultimii bani într-o afacere cu vile, care s-a dovedit a fi o escrocherie, scrie Gandul..

În urma escrocheriei a pierdut şi o maşină şi un teren. Nici băncile la care s-au împrumutat nu sunt prea înţelegătoare, soţii Huidu urmând să rămână fără casă.

Între timp, Mirela Bianca, soţia lui Florin Huidu, a cerut divorţul, ceea ce înseamnă că şi datoriile lor se vor împărţi.

“Mirela a fost foarte suparată pe mine pentru că a facut nişte greşeli faţă de nişte nenorociţi cu nişte vile, a pierdut foarte mulţi bani şi m-a păcălit unul cu 100.000 de euro. Am garantat pentru nenorocitul care a împrumutat de la un prieten de-al meu 50.000 de euro. Mi-a cerut şi mie 50.000 de euro şi mi-a garantat cu un teren pe care l-a trecut pe numele fiului meu cel mare (Alex – n.r.). I-am spus că n-am nevoie de teren, dar a zis că o să-l vândă şi vom împărţi banii. Când l-am întrebat pe respectivul când îmi înapoiază banii, mi-a spus «Care bani?! Nu i-am dat terenul lui fii-tu?». Şi am ramas cu 100.000 de euro pagubă, dintre care 50.000 împrumutaţi, iar pentru ăia am platit 45.000 de euro dobandă şi am mai pierdut un Audi şi terenul ăla”, a declarat Huidu, în Ring.

ARTICOLE SIMILARE

Coca Cola by Manolo Blahnik

realitatea

ROMANUL de 21 ani care va fi executat in Malaezia

Vanessa Paradis inregistreaza un nou album dupa divortul de Depp

Drama Monicăi Gabor: «Am fost violată şi vândută pe 1.000 de dolari»

Un nou test de sânge poate anunța cancerul la sân mai repede cu un an

realitatea

Cute netezite cu ajutorul lui Iron Aid

realitatea

Scrie un comentariu