Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Lovitura insuportabilă pe care Prințesa Diana a primit-o cu o seară înainte de nunta ei

Prințul Charles i-ar fi spus prințesei Diana că nu o iubește cu o seară înainte de nunta lor. Penny Thornton, astrologul pe care Lady D a început să îl consulte din 1986, a dezvăluit că moștenitorul tronului britanic a făcut remarca aceasta chiar înainte de nuntă, în 1981, pentru că el nu dorea ca mariajul lor să pornească de la o falsă premisă.

După confesiunea care a devastat-o pe Diana, ea nu ar mai fi vrut să facă nunta a doua zi, relatează Daily Mail.

Astrologul a făcut dezvăluirea în cadrul noului documentar realizat și difuzat de postul britanic de televiziune ITV, intitulat „The Diana Interview: Revenge Of A Princess” („Interviul Dianei: Revanșa unei prințese”), la 25 de ani de la interviul-bombă acordat de Lady Di în emisiunea „Panorama”.

„Unul dintre cele mai șocante lucruri pe care Diana mi le-a spus a fost că în noaptea de dinaintea nunții Charles i-a zis că nu o iubea… Cred că Charles nu dorea să facă nunta pornind de la o premisă falsă. A vrut să o lămurească pe Diana, iar pentru ea a fost devastator. În momentul acela ea nu și-a mai dorit să se mărite, se gândea să nu vină la nuntă”, a spus astrologul.

James Colthurst, medic foarte apropiat de Diana pe vremea când aceasta lucra ca bonă înainte de a se căsători cu Charles, apare și el în documentar.

„Îmi amintesc că devenea din ce în ce mai revoltată de ceea ce se întâmpla și de faptul că toată organizația, așa cum o vedea ea, sprijinea relația dintre Camilla și Prințul Charles”, a spus el, adăugând că Diana avea momente când era extrem de furioasă din această cauză.

În altă parte a documentarului, jurnalista Jennie Bond, specializată în chestiunile monarhiei, spune că Diana i-a mărturisit că se temea să nu fie eliminată din orice înțelegere privind divorțul. „Se temea că i se va interzice să vorbească public, în orice fel, despre căsnicie. A fost acum ori niciodată”, a arătat Bond.

Divortul prințului Charles și al regretatei prințese Diana a fost finalizat oficial la 24 august 1996.

ARTICOLE SIMILARE

N-ai să crezi cum iese Jorge la cumpărături

Tabu Tabu

Prinţul Harry şi soţia sa, Meghan Markle, renunţă la social media. Care e motivul

Andreea Damian

Andreea Bălan și-a trădat soțul și l-a turnat la poliție

Tabu Tabu

Dana Rogoz şi Catrinel Menghia, nominalizate la Oscarurile românești după ce s-au dezbrăcat în filme

Tabu Tabu

Roxana Blagu, dublu eveniment în familie cu probleme

Tabu Tabu

Plateste cu poezie cafeaua pe 21 martie!

realitatea

Scrie un comentariu