Tabu
Image default
PEOPLESlider

Lovitură pentru Alec Baldwin. Actorul a fost pus sub acuzare pentru ucidere

Un procuror din statul american New Mexico i-a pus joi sub acuzare pe actorul Alec Baldwin și alte persoane pentru împușcarea mortală a regizoarei de imagine Halyna Hutchins pe platourile de filmare ale westernului „Rust”.

Procuroarea Mary Carmack-Altwies a anunțat că Baldwin și Hannah Gutierrez-Reed, controversatul armurier al filmului au fost acuzați de ucidere din culpă la peste un an de la tragicul accident care a avut loc în octombrie 2021 pe platourile de filmare aflate lângă orașul Santa Fe din New Mexico.

Procuroarea americană a anunțat de asemenea că David Halls, asistentul de regie al „Rust”, a semnat o înțelegere în care admite folosirea neglijentă a unei arme mortale. Halls recunoscuse la câteva zile după accident că nu a verificat toate gloanțele din arma care i-a fost înmânată lui Baldwin.

„După o revizuire temeinică a dovezilor și a legislației statului New Mexico, am stabilit că există suficiente dovezi pentru a aduce acuzații penale împotriva lui Alec Baldwin și a altor membri ai echipei de filmare a ‘Rust’”, a declarat joi Carmack-Altwies.

„Nimeni nu este deasupra legii și toată lumea merită dreptate”, a adăugat ea.

Gutierrez-Reed va fi la rândul ei pusă sub acuzare tot pentru ucidere din culpă, infracțiune care în New Mexico poate aduce o condamnare de până la 18 luni de închisoare și o amendă de 5.000 de dolari.

ARTICOLE SIMILARE

Cum l-a sărbătorit Nadia Comăneci de ziua lui pe soțul Bart Conner

Tabu Tabu

Flight Shame, mișcarea care te face să te simți vinovat că zbori cu avionul

Andreea Damian

Parfumuri cu inteligență artificială

Ciocîrlan

Ce mai face și cum arată Iuliana Luciu, de când a dispărut din lumina reflectoarelor

Andreea Damian

Scriitorul Salman Rushdie spune că a fost pipăit de Margaret Thatcher

realitatea

Studiu: Roboții ar putea prelua peste 20 de milioane de joburi până în 2030

Andreea Damian

Scrie un comentariu