Home > Lifestyle > Lovitura pentru casnica de la MasterChef: Cu o luna inainte de nunta mirele a intrat la inchisoare!

Lovitura pentru casnica de la MasterChef: Cu o luna inainte de nunta mirele a intrat la inchisoare!

Nicoleta Matea, casnica de la MasterChef, a primit o veste care i-a dat peste cap toate planurile de nunta, cu doar o luna inainte de marele eveniment viitorul mire a fost arestat, luni, fiind condamnat, pentru furt, la 15 luni de inchisoare cu executare.

O zi care trebuia sa fie de neuitat pentru Nicoleta Matea este pe cale sa se transforme intr-un adevarat cosmar, dupa ce sotul ei, “afaceristul Sebi”, asa cum l-a prezentat ea in mediul public, a fost prins furand. Astfel, Stefan Petre, pe numele lui real, se pare ca nu prea are treaba cu afacerile ci doar cu diverse activitati in afara legii. Judecat pentru mai multe furturi in strainatate, luni barbatul a primit 15 luni de inchisoare cu executare potrivit apropiatilor casnicei, noteaza cancan.ro.

Programata la jumatatea lunii noiembrie, se pare ca Matea va trebui sa anuleze planurile pentru nunta, dat fiind ca a ramas fara mire. Nicoleta visa de mult la ziua cea mare, incheind contract cu un hotel din Breaza, dupa care s-a razgandit si s-a orientat spre un local din Buftea, unde a platit din nou avans.

 

Articole asemanatoare
indonezia
Țara unde milioane de oameni riscă închisoare pentru sex în afara căsătoriei
Felicity Huffman
Felicity Huffman, actrița din „Neveste disperate”, condamnată la închisoare
MINUNE – 8 ani de inchisoare cu executare
Sotul MIHAELEI RADULESCU a fost condamnat la inchisoare

Comenteaza acest articol

Lovitura pentru casnica de la MasterChef: Cu o luna inainte de nunta mirele a intrat la inchisoare!

by realitatea   1 min
0