Tabu
LIFESTYLESlider

Lovitură pentru Meghan Markle. Prietena ei riscă pedeapsa cu moartea

Loujain Al-Hathloul, una dintre prietenele lui Meghan Markle, riscă să primească o condamnare de 20 de ani sau chiar pedeapsa cu moartea din cauza acțiunilor sale. Tânăra de 28 de ani a fost reținută alături de alte 9 femei, în luna mai, pentru că a militat pentru drepturile femeilor în Arabia Saudită. Arestul a avut loc la puțin timp după ce restricția femeilor de a conduce vehicule a fost ridicată.

Prietena Ducesei de Sussex este judecată în Arabia Saudită, iar dacă va fi găsită vinovată, urmează să primească o sentință de 20 de ani de închisoare sau chiar o condamnare la moarte. Se vehiculează faptul că Loujain ar fi mărturisit că „a conspirat cu inamicii Arabiei Saudite”, împotriva regimului. Motivul principal pentru care Loujain este în prezent judecată pentru trădare este o presupusă declarație a tinerei, conform căreia ar fi mărturisit faptele menționate anterior.

Loujain Al-Hathloul, în vârstă de 28 de ani, a ajuns, la un moment dat, pe coperta revistei Vanity Fair, unde a fost fotografiată alături de Meghan Markle. În urmă cu doi ani, aceasta a participat la un summit umanitar, One Young World, alături de Meghan Markle, Emma Watson, Cher și chiar și prim-ministrul Canadei, Justin Trudeau.

ARTICOLE SIMILARE

Filme despre sport pe care le poți viziona din tribuna propriei locuințe

Andreea Damian

Cristi Chivu si-a cumpărat PentHouse în Clubul Rezidențial Stejarii

realitatea

Jennifer Lopez i-a spus ADIO lui Casper Smart

De Paşte, NESCAFÉ Dolce Gusto te provoacă să fii inventivă!

Whitney Houston: turneu sub forma unei holograme, album nou și musical pe Broadway

Andreea Damian

Asistenta Andreei Marin, asemanata cu o superba actrita de la Hollywood!

Scrie un comentariu