Tabu
Image default
LIFESTYLE Slider

Lovitură pentru Meghan Markle. Prietena ei riscă pedeapsa cu moartea

Loujain Al-Hathloul, una dintre prietenele lui Meghan Markle, riscă să primească o condamnare de 20 de ani sau chiar pedeapsa cu moartea din cauza acțiunilor sale. Tânăra de 28 de ani a fost reținută alături de alte 9 femei, în luna mai, pentru că a militat pentru drepturile femeilor în Arabia Saudită. Arestul a avut loc la puțin timp după ce restricția femeilor de a conduce vehicule a fost ridicată.

Prietena Ducesei de Sussex este judecată în Arabia Saudită, iar dacă va fi găsită vinovată, urmează să primească o sentință de 20 de ani de închisoare sau chiar o condamnare la moarte. Se vehiculează faptul că Loujain ar fi mărturisit că „a conspirat cu inamicii Arabiei Saudite”, împotriva regimului. Motivul principal pentru care Loujain este în prezent judecată pentru trădare este o presupusă declarație a tinerei, conform căreia ar fi mărturisit faptele menționate anterior.

Loujain Al-Hathloul, în vârstă de 28 de ani, a ajuns, la un moment dat, pe coperta revistei Vanity Fair, unde a fost fotografiată alături de Meghan Markle. În urmă cu doi ani, aceasta a participat la un summit umanitar, One Young World, alături de Meghan Markle, Emma Watson, Cher și chiar și prim-ministrul Canadei, Justin Trudeau.

ARTICOLE SIMILARE

O mai ţii minte pe Cristina de la AS XX? S-a apucat de manele! Cum arată acum şi ce face

Andreea Damian

Cum poti suprinde o femeie cu un cadou simplu si practic

realitatea

Mituri despre gripă în care nu ar trebui să mai crezi

Andreea Damian

Rochia de mireasă a prințesei Diana, vedeta expoziției de modă de la Palatul Kensington

Andreea Damian

DR MENCI, fara E-uri – 8 ani de dieta severa!

Cum arata barbatul care mananca de 10 ani numai fast-food si fumeaza 50 de tigari pe zi. “N-am nicio problema”

Scrie un comentariu