Home > Lifestyle > Luana Ibacka: “Am divorţat recent de soţul meu… Rămân a amantului”

Luana Ibacka: “Am divorţat recent de soţul meu… Rămân a amantului”

Anunţul a fost făcut pe blogul acesteia, într-o manieră ingenioasă: interviu cu sine însăşi.

Interviul pe care Luana şi-l acordă oferă, cu oarecare rezerve, explicaţii ale deciziei ei. Spus sub forma unei poveşti a divorţului de “soţul” – cariera – şi a dedicării în exclusivitate “amantului” – corpul – motivul renunţării la televiziune este, se pare, nevoia de a acorda o mai mare atenţie vieţii şi relaţiilor de familie, dar mai ales, sieşi.

“Sunt bine. Am «divorţat» recent de soţul meu, TV-ul… M-ă părăsit de Crăciun, şi am mai stat în agonia sfarşitului de relaţie până azi. Azi m-am eliberat complet. Rămân a amantului meu, un timp”, scrie Luana.

Cer este că, ” Ies din rolul de jurnalist şi personaj TV. Devin COMUNICATOR al valorilor mele indiferent unde mă poartă paşii. Am un studio TV acasă, îl voi folosi fix cum îmi doresc. Şi o să schimb viaţa oamenilor, când eu voi fi total independentă de trecutul profesional, care este total irelevant pentru ceea ce azi se petrece”, spune ea.

Ce o nemulţumeşte pe Luana Ibacka? Modelele feminine cacofonice, de tipul Monica Columbeanu, “societatea bolnavă şi imbecilizată” ţinută în această stare de mass media, sunt, din spusele ei, motive suficient de puternice pentru a spune “Pa, pa, televiziune?”

Ce va face vedeta de acum înainte?  “Am să mă ocup de mine. (…) Corpul obosit şi epuizat deseori. În el e inima şi sufletul, creierul,mintea, e universul căruia îi acord extrem de puţin.. O să îl ascult din ce în ce mai mult.(…) Contează să mă simt sănătoasă şi liberă. Să nu mă doară nimic. Să mă bucur că respir,văd şi merg, atât de mult, încât să îmi pot face din existenţă o artă de a trăi, aşa cum spun de când scriu”, mai spune Luana Ibacka.

Articole asemanatoare
NADIA COMANECI desfiintata de Luana Ibacka: MARGARINA, bat-o vina!
Masca de ardei iute pentru regenerarea parului (reteta)

Comenteaza acest articol

Luana Ibacka: “Am divorţat recent de soţul meu… Rămân a amantului”

by   1 min
0