Tabu
Image default
PEOPLE

Laura Cosoi, amintiri din vacanța de anul trecut

Anul acesta vacanțele s-au făcut altfel, din cauza pandemiei, însă multe dintre vedetele de la noi duc dorul acestora de anii trecuți. Printre acestea se află și actrița și scriitoarea Laura Cosoi care a povestit pe rețelele de socializare cum a fost anul trecut vacanță din rulotă pentru familia ei.
“Mi se taie respirația când îmi amintesc de vacanță petrecută, vara trecută, cu autoulota prin țară. Am fost inspirați să luăm cu asalt locurile off camping și să descoperim locuri de vis, dar și să facem un jurnal al călătoriei noastre cu tot ce ne trebuia în funcție de scenarii.

Așadar, pentru începători am două articole despre cum a fost vacanța noastră cu căsuța pe roți, unde am campat și mai ales ce anume am luat la noi. Imaginea alăturată este surprinsă în Maramureș, pe terenul unde ridicăm căsuța veche de peste 100 de ani, salvată în urmă cu 5 ani”, a scris Laura Cosoi pe pagina ei de socializare. Laura Cosoi alături de soțul ei Cosmin Curticapean și ficele ei, Rita și Vera au plecat din nou la drum. Așa că dacă vreți să aflați mai multe detalii despre vacanțele Laurei Cosoi puteți citi pe blogul ei dar și pe rețelele de socializare ale acestora.

ARTICOLE SIMILARE

Celine Dion, apel disperat către Drake: „Te rog. Nu face asta”

Andreea Damian

Elena Gheorghe, mămică a treia oară?

Andreea Damian

Jean Claude Van Damme, dans viral pe piesa celor de la Morandi

Tabu Tabu

Albert și Charlene de Monaco, divorț în secret

Andreea Damian

Judi Dench critică eliminarea lui Kevin Spacey din filme

realitatea

Cum s-a pozat din nou în bucătărie Anna Lesko

Tabu Tabu

1 comentariu

Eliza 20 September 2020 at 16:02

Great item. Just as described. Thanks for everything

Răspunde

Scrie un comentariu